Tukea ja neuvontaa

Kumulan tärkein tehtävä on kunta-alan asiantuntijoiden työelämän kehittäminen ja edunvalvonta. Teemme vaikuttamistyötä jäsentemme työehtojen kehittämiseksi ja työhyvinvoinnin parantamiseksi yhdessä Akavan Erityisalojen kanssa. Saat kauttamme myös työsopimukseen, työ- tai virkasuhteen ehtoihin, palkkaukseen ja työsuhteeseen liittyvää neuvontaa. Luottamusmiehemme edustavat jäseniämme työpaikalla.

Edunvalvonta ja työsuhdeneuvonta

Verkostoja, iloa ja hyötyä

Kumulan ja Akavan Erityisalojen laadukkaat koulutukset ja tapahtumat ovat jäsenillemme maksuttomia. Tapahtumissa ja koulutuksissa voit kehittää osaamistasi ja ammattitaitoasi sekä verkostoitua alan kollegoiden kanssa.

Koulutukset ja tapahtumat

Tukea työpsykologilta

Vahvistusta työhyvinvointiin ja työssä jaksamiseen sekä tukea työn ja muun elämän yhteensovittamiseen tai työpaikan pulmatilanteisiin saat yhteistyökumppanimme Coollan työpsykologilta.

Coollan työpsykologi

Uusia ideoita uravalmennuksesta

Uravalmennuksesta saat asiantuntevaa tukea työnhakuun ja vahvistusta työhyvinvointiin sekä valmennusta urasuunnitteluun. Uravalmennuksen avulla voit kartoittaa mielenkiinnon kohteitasi ja tunnistaa osaamistasi, jos pohdit esimerkiksi alan vaihtoa. Uravalmennus toteutetaan yhteistyössä Coolla Oy:n kanssa.

Uravalmennus

Lakineuvontaa erilaisiin elämän vaiheisiin

Jäsenenä saat maksutonta lakineuvontaa esimerkiksi avioehtosopimukseen, avioeroon, omaisuuden ositukseen, perunkirjoitukseen, testamentteihin tai perinnönjakoon liittyen. Jäsenetuun kuuluu myös perhe- ja perintöoikeudellisten asiakirjojen kuten avioehtosopimusten ja testamenttien laatiminen.

Perhe- ja perintöoikeudellinen neuvonta

Turvaa työttömyyden varalta

Saat kauttamme ansiosidonnaisen työttömyysturvan työttömyyskassa ERKOsta. Jäsenyys Erkossa ei tuo lisäkustannuksia Kumulan jäsenmaksuun. Suosittelemme Erkoon liittymistä, koska kassan jäsenenä voit saada ansiopäivärahaa, liikkuvuusavustusta ja vuorottelukorvausta, kun työssäoloehtosi täyttyy. Työttömyyskassaan on mahdollista liittyä, kun olet liittyessäsi tai kassaa vaihtaessasi työ- tai virkasuhteisessa työssä.

Erityiskoulutettujen työttömyyskassa ERKO

Turvaa vakuutuksista

Jäsenyyteen sisältyvät vakuutukset auttavat vahingon sattuessa. Turvan vapaa-ajan tapaturma- sekä matkustajavakuutuksen kautta saat korvausta esim. sairastuessasi lomamatkalla koti- tai ulkomailla. Vakuutus kulkevat kätevästi mukanasi TaskuTurva-sovelluksessa. Lataa maksuton sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta (Google Play, App Store). Jäsenenä saat myös alennuksia Turvasta. Ifin vastuu- ja oikeusturvavakuutus korvaa työssä tapahtuvia henkilö-, esine- ja varallisuusvahinkoja sekä asianajo- ja oikeudenkäyntikuluja.

Vakuutukset

Laadukkaita ja monipuolisia ostoetuja

Member+ jäsenetupalvelu kokoaa yhteen kaikkien akavalaisten yhteisiä etuja muun muassa lomahuoneistoista, hotelleista, risteilyistä, lehtitilauksista ja liikuntapalveluista.

Jäsenedut

Etuja pankkipalveluista

Saat Kumulan jäsenenä Danske Bankin asuntolainan ilman toimitusmaksua ja järjestelypalkkiota. Säästät esimerkiksi 200 000 € lainassa 1200 €. Lisäksi saat pienemmän marginaalin ja lyhennysvapaat kuluitta.

Pankkipalvelut

Valmistunut – hyödynnä etusi Danske Bankissa

Kumulan jäsenenä saat vastavalmistuneelle kuuluvat, jopa yli 700* euron vuosittaiset lisäedut.

Vastavalmistuneen pankkiedut