Liity Kumulaan 14.2. – 14.3. välisenä aikana – saat liittymislahjaksi 25 euron arvoisen Adlibriksen lahjakortin!

  • Päiväys:

Ketjun vahvin lenkki

Kumula on kirjasto- ja kunta-alan asiantuntijoiden sekä näiden alojen opiskelijoiden ammattijärjestö. Jäsenistömme tausta on moninainen. Edustamme lukuisia eri ammatteja. Liittymällä jäseneksi tulet osaksi kuntien asiantuntijoiden laajaa yhteisöä ympäri Suomen. Jäsenyys on kannanotto reilumman työelämän sekä työelämää koskevien oikeuksien puolesta. Yhdessä olemme ketjun vahvin lenkki.

Kumulaan liittyminen kannattaa nyt, sillä 14.2.-14.3.2023 välisenä aikana liittyneille uusille jäsenille lähetämme liittymislahjana 25 euron arvoisen Adlibriksen lahjakortin jäseneksi hyväksymisen jälkeen.

Liity jäseneksi tästä

Työskentelemme jäsentemme reilumman työelämän puolesta

Kumulan tärkeimpiä tehtäviä ovat jäsentemme työelämän kehittäminen, palkkauksen edistäminen ja edunvalvonta. Teemme vaikuttamistyötä kirjasto- ja kunta-alan asiantuntijoiden työehtojen kehittämiseksi ja työhyvinvoinnin parantamiseksi yhdessä Akavan Erityisalojen kanssa. Saat kauttamme esimerkiksi työsopimukseen, työ- tai virkasuhteen ehtoihin, palkkaukseen ja työsuhteeseen liittyvää tukea ja neuvontaa.

Kumulan jäsenyyteen sisältyy työttömyyskassa Erkon jäsenyys

Liittymällä työttömyyskassan jäseneksi voit alkaa kerryttää työssäoloehtoa. Kassan jäsenyydestä ei ole lisäkustannuksia, mutta työttömyyden sattuessa kassan jäsenenä sinulla on oikeus ansiopäivärahaan, jos työssäoloehtosi täyttyvät. Ansiopäiväraha on suurempi kuin Kelan maksama työttömän peruspäiväraha. Työttömyyskassaan liittyessäsi sinun pitää olla palkkatyössä. Opiskelija voi liittyä kassan jäseneksi ehdollisesti heti, ilman velvoitetta palkkatyöstä juuri liittymishetkellä.

Verkostoja, iloa ja hyötyä

Tarjoamme palveluita työelämän eri vaiheisiin ja laadukkaita jäsenetuja. Maksuttomissa tapahtumissa ja koulutuksissa voit kehittää osaamistasi ja ammattitaitoasi sekä verkostoitua kollegoiden kanssa. Saat kauttamme myös laadukkaita ja monipuolisia ostoetuja mm. vakuutuksista ja vapaa-ajan palveluista. Lisätietoa palveluistamme löydät täältä.

Kiinteä jäsenmaksu – samat palvelut kaikille

Kumulan jäsenenä maksat kuukausittain samaa kiinteää jäsenmaksua työ- ja elämäntilanteesi mukaisesti.  Päätoimisesti työssäkäyvän jäsenmaksu on 31 euroa kuukaudessa. Eri jäsenmaksuluokat löydät täältä. Jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen. Akavan Erityisalat ilmoittaa maksusi automaattisesti verottajalle, jolloin saat osan maksamistasi jäsenmaksuista takaisin verotuksessa.