Virkistystä kevääseen jooga- ja rentoutushetkillä! (etänä)

  • Päiväys:

Tarjoamme jäsenillemme myös tänä keväänä neljä etäyhteydellä pidettävää rentoutus- ja hyvinvointihetkeä. Tunnit ohjaa meille Sagayoga

Keskiviikkoisin klo 17 – 18

20.3. Pumpuli-ilta

Pumpulisen pehmeä harjoitus päivän päätteeksi. Hemmotellaan itseämme voitelevilla liikkeillä, rauhoittavilla hengitysharjoituksilla ja ihanasti kehoa avaavilla hieman pidemmillä venyttävillä asennoilla. Pukeudu lämpimästi ja mukavasti, ja nappaa lähellesi vilttejä tai tyynyjä joogamaton tai alustan lisäksi. Kaikentasoisille sopiva harjoitus.

Ilmoittaudu mukaan tästä

10.4. Yin-jooga

Rauhoittava, meditatiivinen ja palauttava harjoitus. Asennoissa viivytään pitkään, nautitaan hetken pysähtymisestä ja annetaan kehon avautua! Pukeudu lämpimästi ja mukavasti, ja nappaa lähellesi vilttejä tai tyynyjä joogamaton tai alustan lisäksi. Kaikentasoisille sopiva harjoitus.

Ilmoittaudu mukaan tästä

8.5. After work 

Töiden jälkeen on aika ravistella kulunut päivä kehosta liikkeen, hengityksen ja rentoutumisen avulla. Tällä tunnilla yhdistetään lempeää flow:ta, voimaa lisääviä asentoja ja palautumista. Suljetaan hiljalleen myös mielemme välilehdet. Pukeudu lämpimästi ja mukavasti, ja nappaa lähellesi vilttejä tai tyynyjä joogamaton tai alustan lisäksi. Kaikentasoisille sopiva harjoitus.

Ilmoittaudu mukaan tästä

29.5. Restoratiivinen jooga

Levon harjoitus, jossa pehmeästi tuetuissa asennoissa viivytään pitkään. Restoratiivisen jooga on tarkoitettu voimavarojen keräämiseen, uupumuksen ja stressin ehkäisyyn sekä itsetuntemuksen syventämiseen. Pukeudu lämpimästi ja mukavasti, ja nappaa lähellesi vilttejä tai tyynyjä joogamaton tai alustan lisäksi. Kaikentasoisille sopiva harjoitus.

Ilmoittaudu mukaan tästä

 

Saga Turtiainen on opettajana kannustava ja inspiroiva. Hänelle on tärkeää välittää jokaisella tunnilla kaikille ymmärrys siitä, että viisaus ja voima löytyvät meistä itsestämme. Keholliset harjoitukset matolla ovat yksi tapa luoda läsnäoloa, laajentaa tietoisuutta ja kehittää itsetuntemustamme löytääksemme voimamme lähteen. Kun löydämme yhteyden sisimpäämme, kaikki on mahdollista. Ryhmän voima ja energia antavat Sagalle inspiraatiota kehittyä jatkuvasti opettajana. Sagayogan perustamisen jälkeen 2017 Saga on opettanut tuhansia tunteja studiollaan, yritysasiakkailleen ja nyt myös perustamassaan retriittikodissa Villa Sagassa. Ihmisten kohtaaminen ja tunnelman luominen ovat Sagan vahvuuksia.


Toteutamme hyvinvointihetket yhdessä Museo- ja kulttuuriperintöalan ammattiliitto MAL ry:n ja Skilla ryn kanssa.