Kuntien asiantuntijat – KUMULA ry:n syyskokous lauantaina 26.11.2022 klo 13.00

  • Päiväys:

Päivän aikataulu: 
13.00 Syyskokous
15.00 Kokouskahvit
Tilaisuus päättyy n. klo 16.

Kokouspaikka: Hotelli Scandic Pasila, osoite: Maistraatinportti 3, 00240 Helsinki

Syyskokouksessa valitaan hallitukseen uusia jäseniä, varajäseniä ja yhdistyksen puheenjohtaja, päätetään ensi vuoden toiminnan suuntaviivoista sekä muista sääntömääräisistä asioista.

Syyskokoukseen ovat tervetulleita kaikki Kumulan jäsenet!

Varsinainen kutsu lähetetään jäsenille sähköpostitse viimeistään 14 vrk ennen kokousta. Osallistujille tarjotaan kokouskahvit. Kahvitarjoilun ja kokousjärjestelyiden vuoksi toivomme ilmoittautumaan syyskokoukseen 21.11.2022 mennessä. Kaikille ilmoittautuneille toimitamme syyskokousasiakirjat sähköpostitse.

Jäsenten matkakuluina syyskokoukseen korvataan:

  1. Matkustamisesta aiheutuneita kustannuksia, kun matkustamiseen on käytetty junaa tai bussia halvimman vaihtoehdon mukaisesti.
  2. Matkakuluja, jotka laskutetaan yhdistykseltä kahden viikon kuluessa kokouspäivästä täyttämällä hakemus vuosikokouksen matkakulujen korvaamiseksi.
  3. Kuluja, jotka käyvät ilmi hakemuksen liitteinä toimitettavista matkalipuista.
  4. Oman auton käyttö julkisen liikenteen liityntää varten, kun siitä on erikseen sovittu ennen matkaa toiminnanjohtaja Jussi Närin kanssa.

Matkakuluina ei korvata oman auton käytöstä aiheutuvia kuluja, taksikuluja, hotelli- tai muita majoituskuluja eikä muita oheiskuluja.

Lisätietoja:
toiminnanjohtaja Jussi Näri, jussi.nari@kumula.fi,  0400 816 284

Käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Lisätietoja

Jussi Näri Toiminnanjohtaja jussi.nari@kumula.fi 0400 816 284