Liity jäseneksi nyt! 3.-31.10. aikana liittyneille 25 euron arvoinen lahjakortti liittymislahjaksi

  • Päiväys:

Ketjun vahvin lenkki

Kumula on kirjasto- ja kunta-alan asiantuntijoiden sekä näiden alojen opiskelijoiden ammattijärjestö. Jäseniämme työskentelee monissa erilaisissa tehtävissä. Toivotamme jäseneksi yhteisöömme tervetulleiksi kaikki kirjastoissa ja kunnissa sekä kunta-alaa lähellä työskentelevät asiantuntijat ja näiden alojen opiskelijat.

Olemme tukenasi kaikissa työelämän eri vaiheissa. Jäsenyys on kannanotto reilumman työelämän sekä työelämää koskevien oikeuksien puolesta.  Yhdessä olemme ketjun vahvin lenkki.

Jäseneksi liittyminen kannattaa nyt!

Kumulaan liittyminen kannattaa nyt, sillä 3.10.-31.10.2023 välisenä aikana liittyneille uusille jäsenille lähetämme liittymislahjana 25 euron arvoisen S-ryhmän lahjakortin jäseneksi hyväksymisen jälkeen.

Liity jäseneksi tästä

Yhdessä Akavan Erityisalojen kanssa

Kumulan jäsenhakemus täytetään kattojärjestömme Akavan Erityisalojen järjestelmässä. Kun liityt Kumulan jäseneksi, liityt samalla myös kattojärjestömme Akavan Erityisalojen jäseneksi. Jäseneksi hyväksymisen jälkeen voit hyödyntää molempien järjestöjen tarjoamia palveluita ja etuja.

Miksi liittyä Kumulan jäseneksi? TOP 3 vastausta

  1. Saat Kumulasta neuvoja ja apua työsuhdekysymyksiin. Tarvittaessa saat Akavan Erityisaloista myös lakipalveluita. Julkisen sektorin työpaikoilla JUKOn luottamusmies edustaa ja auttaa kumulalaisia työpaikoilla ja neuvottelupöydissä. Akavan Erityisalat neuvottelee JUKOssa mm. työehtosopimuksista. Mitä enemmän meitä on, sitä vahvempia olemme ja sitä vahvemmin äänemme kuuluu neuvottelupöydissä. Kun sinä teet työtäsi me valvomme sinunkin ammatillisia, taloudellisia ja sosiaalisia etuja työmarkkinoilla.
  2. Jäsenyyteemme sisältyy myös työttömyyskassa Erkon jäsenyys. Kun liityt Erkon jäseneksi voit alkaa kerryttää ansiopäivärahaan oikeuttavaa työssäoloehtoa. Jos jäät työttömäksi, Erkon jäsenenä olet oikeutettu ansiopäivärahaan, mikäli sen edellyttämät työssäoloehdot täyttyvät. Ansiopäivärahan suuruus määritellään palkkatulojesi perusteella ja se on korkeampi kuin Kelan maksama peruspäiväraha.
  3. Saat kauttamme rahanarvoisia vapaa-ajan etuja, maksuttomia koulutuksia ja osaamisen kehittämisen palveluita.  Järjestämme jäsenillemme erilaisia vapaa-ajan tapahtumia, joissa verkostoitumisen lisäksi tapaat vanhoja ystäviä ja tutustut uusiin. Tapahtumia järjestetään sekä verkossa että lähitilaisuuksina eri puolella Suomea. Member+ jäsenetupalvelusta saat etuja muun muassa lomahuoneistoista, hotelleista, risteilyistä, lehtitilauksista ja liikuntapalveluista. Saat kauttamme myös alennuksia vakuutuksista ja pankkipalveluista. Täältä löydät kaikki Kumulan ja Akavan Erityisalojen tarjoamat palvelut ja edut kootusti.

Kiinnostaako jäsenyys?

Lisätietoa jäsenyydestä ja jäsenmaksuista löydät täältä.

Liity jäseneksi tästä

P.S. Voit vinkata jäsenyydestä myös ystävälle ja saat jokaisesta uudesta jäsenestä palkinnoksi 50 euron arvoisen Superlahjakortin!