Kirjastonhoitajien säätiön matka-apuraha 2024

  • Kirjoittaja: Jussi Näri
  • Päiväys:

Yleisen kirjaston kirjastonhoitajat (opiskelijat, perhevapaalla olevat, työssä olevat ja eläkeläiset, etusijalla Kumulan jäsenet) voivat hakea Kirjastonhoitajien säätiön matka-apurahaa kansainvälisiin kirjastoalan kokouksiin ja koulutuksiin sekä Suomessa järjestettäviin kansainvälisiin tilaisuuksiin. Hakemukset tulee toimittaa hyväksyttäväksi säätiön hallituksen hyväksyttäväksi maaliskuun loppuun mennessä. Apurahan voi käyttää 18 kuukauden kuluessa myöntämisestä. Hakija voi hakea ja saada avustusta enintään kolmen vuoden välein.

Hakemukseen tulee matkustajan nimi ja yhteystiedot ja matkasuunnitelma kustannusarvioineen eriteltynä. Harkinnanvarainen matka-avustus voi kattaa osallistumisesta, yöpymisestä ja matkustamisesta aiheutuvia todellisia kustannuksia.

Myönnetyt matka-apurahat maksetaan myöhemmin kysyttävälle pankkitilille. Matkan jälkeen KHS:lle toimitetaan tiliselvitys ja vapaamuotoinen matkaraportti. Apurahan saaneella on velvollisuus maksaa käyttämättä jäänyt apuraha takaisin, tai mikäli selvitystä ei toimiteta kahden kuukauden kuluessa matkan toteutumisesta.

Jättämällä hakemuksen 31.3.2024 mennessä sitoudut toimittamaan tiliselvityksen ja vapaamuotoisen matkaraportin kahden kuukauden kuluessa matkan toteutumisesta.

Täytä apurahahakemus tästä

Kirjoittaja

Jussi Näri
Toiminnanjohtaja

Jussi on työskennellyt Kumulassa pitkään ja seurannut kunta-alan työmarkkinoita jo vuodesta 2007. Edunvalvonta, työelämän kehittäminen ja kuntatyön arvostuksen lisääminen ovat toiminnanjohtajan työn kovaa ydintä. Jussi rakastaa kuntahallintoa sekä kirjastoja ja innostuu helposti myös yhdenvertaisuus- ja perusoikeuskysymyksistä.

jussi.nari@kumula.fi 0400 816 284