Jasmiina Sillanpää Kumulan hallituksen puheenjohtajaksi

  • Kirjoittaja: Jasmiina Sillanpää
  • Päiväys:

Työskentelen toista vuotta Keskustakirjasto Oodissa yksikön päällikkönä. Vastaan Oodin kaupunkiverstaan ja studioiden toiminnasta ja tapahtumista. Toimin noin 20 henkilön digitiimin mentorina ja esihenkilönä. Vastaan myös Oodin robotiikasta sekä ET- ja ICT-laitteistosta, ja iso osa työajastani kuluukin neuvotteluissa yhteistyökumppaneiden kanssa.

Asun Nokialla ja olen juuri jäämässä opintovapaalle suorittaakseni Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon Careerian monialaisessa oppilaitoksessa täydentääkseni osaamistani projekti- ja talousjohtamisen saralla.

Valmistuin Tampereen yliopistosta 2018 pääaineenani informaatiotutkimus ja interaktiivinen media. Kirjastoalalla olen työskennellyt mm. tietopalvelusihteerinä, kirjastonhoitajana, kirjastonjohtajana ja sivistystoimen johtajana.

Kumulan toiminnassa aloitin opiskelija-aktiivina 2014, toimin liittovaltuuston jäsenenä 2019-2020 ja hallituksen jäsenenä 2022-2023. Toimin myös Akavan Erityisalojen Kunnan neuvottelukunnan puheenjohtajana kaudella 2023-2024.

Olen iloinen ja otettu mahdollisuudesta toimia Kumulan puheenjohtajana kaudella 2024-2025. Puheenjohtajakauteni aikana haluan työskennellä varmistaakseni Kumulan olevan paras mahdollinen edunvalvoja omille jäsenilleen sekä kumulalaisten äänen kuulumisen selkeänä myös Akavan Erityisalojen sisällä.

Kestävä ja inhimillinen työelämä rakennetaan pitämällä mukana kaikki: hyvin pärjäävät, vasta alalle valmistuvat ja työelämän ulkopuolelle jääneet. Yhdenvertainen mahdollisuus työhön omien voimavarojen puitteissa on olennainen osa sivistynyttä ja hyvinvointia tukevaa työelämää, ja tätä minä haluan olla mukana rakentamassa.

Kirjoittaja

Jasmiina Sillanpää
Hallituksen puheenjohtaja 2024 - 2025