Hallitus- ja puheenjohtajahaku 2022

  • Päiväys:

Haluatko olla mukana kehittämässä Kumulan toimintaa?

Hae mukaan Kumulan hallitukseen!

Etsimme nyt yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneita jäseniä Kuntien asiantuntijat – KUMULA ry:n hallituksen puheenjohtajaksi, jäseniksi ja varajäseniksi. Hallituksen jäsenenä pääset vaikuttamaan kunta-alan työelämään. Kumulan hallitus valvoo edustamiensa alojen kehittymistä ja vaikuttaa aktiivisesti jäsentensä paremman työelämän puolesta.

Kumulan hallituksen toimikausi on kaksi vuotta. Hallituksessa on puheenjohtajan lisäksi kahdeksan jäsentä ja neljä varajäsentä. Hallituksen jäsenistä puolet on kerrallaan erovuoroisia. Nyt etsimme hallitukseen puheenjohtajaa, neljää uutta jäsentä ja neljää varajäsentä. Hallituksen uudet jäsenet valitaan yhdistyksen syyskokouksessa 26.11.2022.

Uusia näkökulmia, kokemuksia ja verkostoja

Hallitustyössä pääset mukaan tekemään tärkeää työtä jäsenten hyväksi ja verkostoitumaan kunta-alan asiantuntijoiden kanssa. Saat myös kokemusta yhdistystoiminnasta ja näkökulmia kunta-alan kehittämiseen, joita voit hyödyntää työelämässä. Hallitus kokoontuu noin 8 kertaa vuoden aikana joko etänä Teamsin välityksellä tai kasvokkain yhdistyksen toimistolla Helsingissä. Korvaamme matkustamisesta aiheutuneet kustannukset päivärahoineen. Jos joudut olemaan palkatta poissa ansiotyöstäsi kokouksen tai seminaarin vuoksi, korvaamme menettämäsi ansiot.

Puheenjohtaja luotsaa yhdistyksen ja hallituksen toimintaa

Hallituksen puheenjohtaja johtaa ja kehittää toimintaa sekä järjestön strategista kehittämistä. Hän toimii järjestön äänenä ja hoitaa suhteita muihin yhteistyötahoihin. Puheenjohtaja työskentelee tiiviisti varapuheenjohtajan ja toiminnanjohtajan kanssa sekä toimii myös työnantajan roolissa suhteessa toimihenkilöihin. Puheenjohtajan kausi kestää kaksi vuotta ja hänelle maksetaan tehtävästä palkkio, jos yhdistyksen syyskokous näin päättää.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta innostusta kuntatyön kehittämiseen, kiinnostusta työelämäkysymyksiin ja halua kehittää Kumulan toimintaa. Toivomme sinulta näkemystä, miten yhdistyksen tulisi ajaa jäseniensä etua. Kiinnostus työelämäasioihin ja kuntatyön kehittämiseen on eduksi luottamustehtävässä toimimiselle. Kuulisimme sinusta mielellään, jo ennen vuosikokousta, mutta voit toki asettautua ehdokkaaksi vielä vuosikokouksessa.

Ehdokkaat julkistetaan verkkosivuillamme

Julkaisemme hallitus- ja puheenjohtajaehdokkaiden esittelyt verkkosivuillamme, heidän niin salliessaan. Ehdokkaiden esittelyt lähetämme vuosikokousasiakirjojen mukana kaikille kokoukseen ilmoittautuneille.

Oletko kiinnostunut vaikuttamistyöstä Akavan Erityisaloissa?

Haku Akavan Erityisalojen neuvottelu- ja toimikuntiin on myös avoinna.

 

Ilmoittaudu hakuun täyttämällä lomake

Hallitus- ja puheenjohtajahakua varten pyydämme sinua täyttämään lomakkeen, jossa voit kertoa työstäsi, kiinnostuksen kohteistasi ja taustasi. Täytäthän lomakkeen 25.11.2022 mennessä.

Lisätietoja:

toiminnanjohtaja Jussi Näri, jussi.nari@kumula.fi,  0400 816 284
puheenjohtaja Sonja Peschkow, sonja.peschkow@kumula.fi, 0400 752 471