Akavan ulosmarssit ja tapahtumat 6.2.

  • Päiväys:

Akavan Erityisalat  ja Kumula ovat mukana keskusjärjestö Akavan ulosmarsseissa 6.2.2024 klo 14-16 Helsingissä, Turussa ja Tampereella. > Akavan tiedote 22.1.2024

Kutsumme jäsenemme näillä paikkakunnilla osallistumaan ulosmarsseihin tapahtumineen! Virkasuhteiset eivät voi osallistua ulosmarssiin työaikanaan.

Akavan Erityisalojen järjestöpäätös antaa työsuhteisille ulosmarssijoille suojan: työnantaja ei saa kohdistaa osallistujaan minkäänlaisia painostustoimia.

Ulosmarssiin  osallistumisesta ei makseta korvausta.

Miksi ulosmarssi?

Maan hallitusohjelman jokainen työelämäheikennys osuu toteutuessaan rankasti korkeakoulutettuihin ja muihin palkansaajiin, jotka osaamisellaan ja asiantuntemuksellaan varmistavat Suomen menestyksen ja yhteiskunnan toiminnan. Heikennykset sosiaaliturvaan vaikeuttavat jo ennestään haavoittuvassa asemassa olevien elämää.

Ulosmarsseilla vaadimme maan hallitusta palaamaan suomalaiselle sopimisen ja neuvottelun tielle etsimään tasapainoisempia vaihtoehtoja työelämäheikennyksilleen.

Akava on syksystä asti esittänyt maan hallitukselle työelämää parantavia vaihtoehtoja hallitusohjelman heikennyksille – ilman vastakaikua.

Tapahtumat kolmella paikkakunnalla

Ulosmarssit huipentuvat HelsingissäTurussa ja Tampereella akavalaisten yhteiseen tapahtumaan.

On tärkeää, että olet mukana! Osallistumalla ulosmarssiin ja tapahtumaan voit jäsenenä vaikuttaa oman ammattialasi puolesta osana akavalaista yhteisöä!