Liity jäseneksi

Eeva aloittaa korkeakouluharjoittelijana Kumulalla!

Hei kaikille!

Olen Eeva Valtonen ja  aloitan maaliskuun alussa korkeakouluharjoittelijana Kumulassa. Opiskelen kolmatta vuotta hallintotieteitä Tampereen yliopistossa ja pääaineenani on kunta- ja aluejohtaminen. Kandidaatintutkielmani käsitteli kuntien esihekilöiden haasteita etätyön johtamisessa ja työhyvinvoinnin tukemisessa. Kumula myönsi tutkielmalleni apurahan syksyllä 2020.

Olen innokas järjestötoimija, ja Kumula tuli minulle tutuksi jo toimiessani Hallat ry:n hallituksessa vuonnna 2020. Tällä hetkellä toimin Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan TREY:n ympäristötyöryhmässä ja TREY:n edustajana ylioppilaiden terveydenhuoltosäätiö YTHS:n valtuuskunnassa.

Harjoittelun toimenkuvaani kuuluvat opiskelijayhteistyön kehittäminen sekä koulutuspolitiikassa ja viestinnässä avustaminen. Harjoittelujaksoltani toivon monipuolisuutta:  haluaisin saada mahdollisimman laajan ja kattavan kuvan ay-liikkeessä toimimisesta ja kunta-alan kehityksestä. Toivon, että harjoittelu mahdollisesti samalla selkiyttäisi tulevaisuuden suunnitelmiani opiskelujeni ja urasuunnitelmien suhteen. Harjoittelun avulla minulla on mahdollisuus kartoittaa osaamistani ja löytää siitä aukkoja, joita voin vielä täydentää maisterivaiheen opinnoissani.

 

Eeva Valtonen
Eeva Valtonen

Eeva Valtonen

Korkeakouluharjoittelija

eeva.valtonen@kumula.fi

040 580 57 83

Jaa sivu: