Liity jäseneksi

Tule mukaan ammattijärjestösi toimintaan - haku Kumulan luottamustehtäviin on auki!

Haemme innostuneita työelämän kehittäjiä mukaan Kumulan toimintaan ja päätöksentekoon. Olisitko sinä etsimämme henkilö? Emme odota runsaasti kokemusta järjestötoiminnasta, vaan riittää, että olet kiinnostunut työelämästä ja oman ammattialasi kehittämisestä. Etsimme nyt mukaan uusia tulokkaita erilaisin taustoin, ja toiveissamme on dream team, josta löytyy sekä kokemusta että uusia ideoita. Haku kaikkiin tehtäviin on avoinna 6.10 - 25.10.2020. Luottamustehtäviin kannattaa hakea, Kumulan jäsen!

1) Hae Kumulan hallitukseen

Kuntien asiantuntijat – KUMULA ry:n toimintaa johtaa liiton hallitus. Hallituksessa on puheenjohtajan lisäksi kahdeksan jäsentä ja neljä varajäsentä. Hallituksestamme on vuosittain neljä jäsentä erovuorossa. Etsimme siis hallitukseemme neljää jäsentä ja neljää varajäsentä.  Odotamme sinulta innostusta kuntatyön kehittämiseen, kiinnostusta työelämäkysymyksiin ja halua osallistua uuden ajan ammattijärjestötoiminnan luomiseen.

Kumulan hallitus kokoontuu noin 8 kertaa vuoden aikana, osin myös sähköpostitse/Teamsilla. Emme maksa kokouspalkkioita, mutta korvaamme matkakustannukset päivärahoineen.

Olisitko sinä siis meidän uusi päätöksentekijämme? Sinulla ei tarvitse olla valmiita vastauksia tai vankkaa kokemusta kunta-alan henkilöstöasioista, mutta haussamme on henkilöitä, joilla on halu kehittää kuntatyötä ja kehittyä itse siinä mukana. Kumulan hallituksen jäsenet ja puheenjohtaja valitaan syyskokouksessa 21.11.2020 Helsingissä. Ehdolle voi asettua myös syyskokouksessa.

Hae Kumulan hallitukseen tästä 25.10. mennessä!

2) Hae Kumulan hallituksen puheenjohtajaksi

Kumulan hallituksen työskentelyä johtaa puheenjohtaja kaksivuotiskauden kerrallaan. Nykyinen puheenjohtajamme  Salla Palmi-Felin ei jatka järjestön puheenjohtana nykyisen kautensa päättyessä 2020. Etsimme nyt puheenjohtajaa luotsaamaan järjestöämme innostuneessa, mutta muuttuvassa ammattijärjestökentässä sekä monialaisessa liittokokonaisuudessa. Kumulan puheenjohtajana pääset johtamaan edunvalvontatyötämme sekä osallistumaan kuntatyön kehittämiseen. Tehtävä on luottamustoimi, josta maksamme vuosipalkkion.

Lähetä meille hakemuksesi 25.10. mennessä. Kaikki hallitukseen tai puheenjohtajaksi hakevat voivat esittäytyä syyskouksessa Teamsin kautta. 

Julkaisemme 25.10. mennessä Kumulan hallitukseen tai puheenjohtajaksi hakemuksensa jättäneiden esittelyt verkkosivuillamme. Mikäli hakija ei halua julkaista esittelyään, kerromme vain hakijan nimen, ammattinimikkeen ja paikkakunnan. Lisäksi hakijoiden esittelyt ovat syyskokouksen esityslistan liitteenä. Hallitukseen tai puheenjohtajaksi voi asettua ehdolle myös hakuajan jälkeen, syyskokoukseen asti.

Hae Kumulan puheenjohtajaksi tästä 25.10. mennessä!

3) Hae Kumulan edustajaksi neuvottelu- ja toimikuntiin!

Kunnan neuvottelukunnassa kuuluu kentän ääni! Akavan Erityisalojen kunnan neuvottelukunta kokoaa yhteen kattojärjestömme eri kunta-alan liittojen näkemyksiä ja toimii yhteisen edunvalvontatyön valmistelijana. Neuvottelukunnan pöydässä ollaan näköalapaikalla kunta-alan sopimusneuvotteluihin, ja siellä jaetaan myös kuntatyön iloja ja suruja. Mikäli työehtosopimusten kehittäminen ja edunvalvontatyö tuntuu omalta, hae mukaan neuvottelukuntaan. Akavan Erityisalat maksaa kokousosallistumisesta kokouspalkkion.

Millainen on opiskelijoiden näköinen ammattijärjestö? Akavan Erityisalojen hallituksen alainen opiskelijatoimikunta valmistelee opiskelijoiden edunvalvontaa sekä kehittää toimintaa opiskelijoiden ja nuorten näkökulmasta. Opiskelijatoimikunta toimii monialaisen ammattiliiton opiskelijoiden äänenä. Mikäli haluat olla Kumulan opiskelijoiden edustaja toimikunnassa, hae mukaan! Löydät toimikunnan esittelyn täältä.

Akavan Erityisalojen hallituksen alainen korkeakoulutoimikunta vastaa työmarkkinaedunvalvonnan valmistelusta ja kehittämisestä korkeakoulusektorilla. Jos innostut korkeakoulujen toiminnan seuraamisesta ja edunvalvonnasta, tule mukaan! Toimikunnan esittelyn löydät täältä.

Jäsenten matkakulut toimikuntien kokouksiin Helsinkiin korvataan ja ne kokoontuvat myös etänä.

Hae neuvottelu- ja toimikuntiin täältä 25.10. mennessä täältä! 

Kaikista luottamustehtävistä antaa lisätietoja Kumulan toiminnanjohtaja Jussi Näri (0400 816 284, jussi.nari@kumula.fi).

Avainsanat:

Jaa sivu: