Liity jäseneksi

Kumulan hallituksen puheenjohtajaksi Salla Palmi-Felin

Kumulalle valittiin valtuuston syykokouksessa 26.11. uusi puheenjohtaja. Seuraavat kaksi vuotta Kumulaa johtaa FT Salla Palmi-Felin Lahdesta. Hän työskentelee Lahden kaupunginkirjastossa palvelupäällikkönä.

Palmi-Felin on työskennellyt kunta-alalla kymmenisen vuotta. Aluksi kulttuuri- ja museotoiminnasta vastaavana kulttuurisihteerinä ja sen jälkeen kirjastoissa eri tehtävissä.
Yhteiskunnallinen vaikuttaminen on ollut Palmi-Felinille tärkeää jo pitkään ja taustalla onkin monipuolinen kokemus erilaisista järjestöistä.

- Työelämän kokemukseni ovat vahvistaneet uskoani ammattiyhdistystoimintaan ja liittoon kuulumisen etuihin. Olen itsekin kysynyt neuvoja liiton lakimieheltä pohtiessani työsopimukseni oikeellisuutta.

Elämme tällä hetkellä muutosten keskellä, sillä sote- ja maakuntauudistus tulee vaikuttamaan jollakin tavalla kaikkiin meihin kunnalla työskenteleviin, Palmi-Felin pohtii.

- Me kunta-alan asiantuntijat tarvitsemme edunvalvojaamme kenties enemmän kuin pitkiin aikoihin. Siinä työssä haluan itsekin olla mukana.

Sallalle lämpimät onnittelut valinnasta!

Syyskokouksessa valittiin hallitukseen uusia jäseniä

Kumulan valtuuston syyskokouksessa valittiin myös uusia hallituksen jäseniä. Hallitukseen valittiin neljä uutta jäsentä ja heille varajäsenet. Hallituksen jäsenten toimikausi on kaksi vuotta. Hallituksessa on kahdeksan jäsentä, joista vuosi puolet on vuosittain erovuorossa.

Uusiksi hallituksen jäseniksi valittiin kirjastotoimenjohtaja Timo Tamminen Kangasalta (varajäsen Kai Sormunen Joensuusta) , kirjastopalvelupäällikkö Airi Nummelin Sastamalasta (varajäsen Jussi Mikkonen Tampereelta), hallintosihteeri Pekka Suhonen Evijärveltä (varajäsen Taru Tanska Padasjoelta)  ja kirjastonjohtaja Mielikki Matilainen Jyväskylästä (varajäsen Liisa Pantakoski Kuopiosta).

Hallituksessa jatkavat kirjastonhoitaja Hanna Pitkänen Tampereelta, toimistosihteeri Mirja-Liisa Jussila Orivedeltä, Kirjastotoimenjohtaja Marianne Lindblad Pornaisista ja arkistosihteeri Arja Justander Pieksämäeltä.

Onnittelut uusille hallituksen jäsenille!

Avainsanat:

Jaa sivu: