Liity jäseneksi

Katko jäsenen verkkoasioinnissa 31.3.-23.4.

Akavan Erityisalat uudistaa  kevään aikana koko jäsenrekisterin ja siihen liittyvät toiminnot. Jäsenen kannalta tämä merkitsee muutoksia jäsenmaksujen maksamisessa sekä verkkoasioinnissa. Jatkossa muuan muassa  sisäänkirjautuminen helpottuu ja jokaisella jäsenellä on vain yksi, omaan jäsennumeroon perustuva laskun viitenumero, joka ei muutu.

Uuteen järjestelmään siirtyminen aiheuttaa katkon kaikkiin kirjautumisen takana oleviin palveluihimme (Jäsenkirjautuminen, jäsensivusto ja Omat tiedot -osio). Katko alkaa 31.3. klo 15 ja päättyy 23.4. Käytännössä tämä merkitsee sitä, että katkoksen aikana esimerkiksi omien tietojen päivittäminen tai koulutuksiin ilmoittautuminen ei ole verkossa mahdollista.

Tapahtumiin ilmoittautuminen

Niihin tapahtumiin tai koulutuksiin, joihin ilmoittautuminen on avoinna, voi ilmoittautua erillisellä webropol-lomakkeella. Tarkat ohjeet löydät netin kalenterista kunkin tapahtuman tiedoista.

Uuteen verkkoasiointiin uusi salasana - pidä sähköpostiosoitteesi ajan tasalla!

Pidä sähköpostiosoitteesi meillä ajan tasalla! Uuden verkkoasioinnin ensikirjautumiseen tarvitaan jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoite. Käythän käyttökatkon jälkeen määrittämässä itsellesi salasanan uuteen järjestelmään. Saat tästä ohjeet myöhemmin.

Seuraa viestintäämme!

Akavan Erityisalat ja Kumula tiedottavat uuteen verkkoasiointiin liittyvistä ohjeista ja tärkeistä asioista sähköpostitse ja verkkosivuilla.

Jaa sivu: