Liity jäseneksi

Johtajuusseminaari 2021: johtaminen uudessa normaalissa - puhujana mm. Helsingin Sanomien Kaius Niemi

Työskenteletkö johtajana tai esihenkilönä? Oletko muuten vain kiinnostunut johtamiseen liittyvistä teemoista? Tervetuloa johtajuusseminaariin 11.2. kuulemaan ajankohtaisia puheenvuoroja johtamisen haasteista ja onnistumisista koronapandemian keskellä – ja tulevaisuudessa! 

Supersuosittu johtajuusseminaari järjestetään tällä kertaa täysin etänä, joten voit osallistua mistä päin Suomea tahansa.
Tilaisuuden lisätiedot ja ilmoittautuminen täällä!

Teemana vuoden 2021 seminaarissa on johtaminen uudessa normaalissa. Pandemia tuli varoittamatta ja yllättäen ja mullisti arkemme sekä työelämän. Mikä tekee nyt työstä merkityksellistä ja motivoivaa, ja miten johtaa työn merkityksellisyyttä poikkeuksellisten aikojen keskellä ja jatkossa?

Aiheesta puhumassa 11.2. klo 14-17:

 • Yrittäjä, organisaatiopsykologi, kirjailija Jaakko Sahimaa: Johda työn merkityksellisyyttä

  Mikä tekee työstä motivoivaa ja merkityksellistä? Millä keinoin johtaa onnistuneesti ihmisten motivaatiota ja saada paras teho irti ihmisistä kestävällä tavalla? Ihminen ei ole kone, eikä inhimillisen tehokkuuden kaava ole samanlaista kuin koneiden tehokkuuden kaava. Miten johtaa merkitystä poikkeuksellisten aikojen keskellä ja miksi se on tulevaisuuden työelämässä olennaista? 
   
 • Ruisrockin vastaava tuottaja Piia LääveriJohtamista epämääräisten näkymien keskellä

  Keväällä 2020 valtaosalta kulttuuritapahtumien tekijöitä katosivat työt silmänräpäyksessä: tapahtumat, konsertit, esitykset peruttiin ja työntekijät lomautettiin tai määrättiin etätöihin. Kertaheitolla organisaatiot ottivat digiloikan, ryhtyivät tulevaisuuden ennakointiin ja kertasivat lakiasiantuntemustaan.  Miten kevät sujui musiikkitapahtumien organisaatioissa ja miten johto pystyi tukemaan työntekijöitään äärimmäisen kurjassa ja tiukassa tilanteessa?
   
 • Helsingin Sanomien päätoimittaja Kaius NiemiYhteisöllisyys ja johtaminen etätyöaikana

  Työyhteisöt ovat olleet korona-aikana kovilla ja yhteisöllisyyden ylläpitäminen on ollut etätyöaikana haastavaa. Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja Kaius Niemi on vetänyt Suomen suurimman sanomalehden uutistyötä etänä ja haasteista huolimatta suomalaiset ovat saaneet joka päivä tuoreimmat uutisensa aamukahvipöytään.Miten tämä on onnistunut ja mitä matkan varrella on opittu?

  Tilaisuuden juontaa Kauppalehden toimittaja Soili Semkina. Lämpimästi tervetuloa!

Kuva Piia Lääveri: Kerttu Penttilä

Hanna Harrison

Hanna Harrison

Palvelu- ja koulutussuunnittelija

hanna.harrison@kumula.fi

0401245571

Jaa sivu: