Liity jäseneksi

Ilmoittautuminen auki Humanisti2020-tapahtumaan

Millaista on humanistin työelämä vuonna 2020? Mitä erilaisia uramahdollisuuksia on olemassa?

Millaista on humanistin työelämä vuonna 2020? Mitä erilaisia uramahdollisuuksia on olemassa? Miten yhdistää humanistinen ala ja yrittäjyys? Mistä kaikkialta voi saada apua oman työidentiteetin kehittämiseen? Miten videotyöhakemus tehdään ja kuinka erottua joukosta?

Humanisti2020 työelämätapahtumissa ajatuksiaan kertovat väitöstutkija ja vapaa kirjoittaja Lotta Aarikka sekä yrittäjä, Helsinki Think Companyn puheenjohtaja Karri Liikkanen. Lopuksi Terhi Meriläinen opastaa videotyöhakemuksen tekemisestä ja käyttämisestä työnhaussa. Luvassa on kiinnostavia puheita humanistien tulevaisuudesta, yhteisiä oivalluksia ja kannustusta oman jutun löytämiseen. Tapahtumat järjestetään 14.2. Tampereella ja 16.2. Helsingissä, tarjolla myös webstream.

Kumula toteuttaa tapahtumat yhdessä viiden muun Akavan Erityisalojen jäsenyhdistyksen kanssa. Kumulan opiskelijajäsenet voivat tuoda mukanaan yhden kaverin (ei-jäsen) ystävänpäiväviikon kunniaksi. Kaappaa siis kaveri mukaan ja tule! Osallistuminen ja välipalatarjoilu on kaikille maksuton.

Ohjelma ja ilmoittautuminen täältä.

humanisti2020_facebook_cover_event

Avainsanat:
Hanna Harrison

Hanna Harrison

Palvelu- ja koulutussuunnittelija

hanna.harrison@kumula.fi

0401245571

Jaa sivu: