Liity jäseneksi

Hae Kumulan hallitukseen ja vaikuta liittosi toimintaan

Tule mukaan liittosi toiminnan kehittämiseen!

Haemme innostuneita työelämän kehittäjiä mukaan Kumulan toimintaan ja päätöksentekoon. Olisitko sinä etsimämme henkilö? Sinun ei tarvitse olla järjestöasioissa marinoitunut yhdistyskonkari, vaan riittää, että olet kiinnostunut työelämästä ja oman ammattialasi kehittämisestä. Etsimme nyt mukaan uusia tulokkaita erilaisin taustoin, ja toiveissamme on unelmakokoonpano, josta löytyy sekä kokemusta että uusia ideoita.

Hae hallitukseen 6.11. mennessä

Kuntien asiantuntijat – KUMULA ry:n toimintaa johtaa liiton hallitus. Hallituksessa on puheenjohtajan lisäksi kahdeksan jäsentä ja neljä varajäsentä.

Hallituksestamme on vuosittain neljä jäsentä erovuorossa ja etsimme siis hallitukseemme neljää jäsentä. Odotamme sinulta innostusta kuntatyön kehittämiseen, kiinnostusta työelämäkysymyksiin ja halua osallistua uuden ajan ammattijärjestötoiminnan luomiseen.

Hallituksessa pääset mukaan kehittämään kuntatyötä ja kehittymään itse samalla!

Kumulan hallitus kokoontuu noin 8 kertaa vuoden aikana, osin myös sähköpostitse/Skypellä. Emme maksa kokouspalkkioita, mutta korvaamme matkakustannukset päivärahoineen.

Hallituksemme jäsenet valitaan vuosikokouksessa 23.11.2019. Hallitukseen voivat hakea Kumula jäsenet ja opiskelijajäsenet.

Miten?

Hallitushakuun pääset mukaan täyttämällä oheisen hakemuksen. Julkaisemme hallitushakuun osallistuneet hakemukset verkkosivuillamme siltä osin, kun hakija ne haluaa julkistaa. Vuosikokouksessa 23.11.2019 hakemukset ovat kokousasiakirjojen liitteinä.

Hae mukaan tästä!

Lähetä hakemuksesi 6.11.2019 klo 23.59 mennessä tai vinkkaa hausta tuttavalle! Myös vuosikokouksessa voi tehdä uusia esityksiä hallituksen jäsenistä.

Kysy lisää! Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Jussi Näri, jussi.nari@kumula.fi, 0400 816284

Kumulan toimisto

Kumulan toimisto

Snellmaninkatu 19-21 F 13, 00170 HKI

kumula@kumula.fi

0400 816 284

Jaa sivu: