Liity jäseneksi

Hyvä johtaja - pomoverkosto: Näin onnistut johtajana

Hyvä johtaja - pomoverkosto: Näin onnistut johtajana

Aika:
6.5.2021
Paikka: Zoom

Mukaan mahtuu yhdeksän (9) Kumulan jäsentä. Ilmoittautuminen avataan 7.4.

Onnistumisia on pieniä ja suuria ja joskus jo onnistumisen alku riittää. Pohdimme yhdessä keskustellen, miten varmistaa onnistuminen johtajana?

Tässä valmennuksessa:

  • Kirkastat johtajuuden ydinasioita
  • Ymmärrät, miksi johtajan tärkein tehtävä on tukea ihmisten hyvinvointia
  • Syvennät ymmärrystä johtajana kasvamisesta keskustellen vertaisten kanssa

Tilaisuuden alustaa valmentaja Matti Henttinen

Matti Henttinen on mentaalivalmentaja, jonka fokuksessa on työhyvinvointi ja urheilijoiden henkinen valmennus. Hän on vetänyt erilaisia johtamisen, oppimisen ja vuorovaikutustaitojen koulutuksia ja valmennusprosesseja yli 20 vuotta. Matti tunnetaan myös työstään yli 600 huippu-urheilijan, heidän valmentajiensa ja perheidensä mentaalivalmentajana useissa yksilö- ja joukkuelajissa. Hänen osaamisestaan ovat nauttineet mm. Lontoossa olympiapronssia voittanut purjehdustiimi, muodostelmaluistelun ja cheerleadingin MM-kultajoukkueet sekä alppihiihtäjät, yleisurheilijat, tennispelaajat ja Suomen Kansallisoopperan balettitanssijat.

Vahva asiantuntemus, rento olemus ja filosofinen viisaus ovat Matin tavaramerkkejä. Matti osaa ottaa yleisönsä ja haastaa kuulijaa uudenlaiseen ajatteluun. Ilmiömäisen tarinankerrontataitonsa ansiosta hänen viisautensa painuvat mieleen ja tuottavat tuloksia.

Jaa sivu: