Kumulan tapahtumat kevät 2018

Kumulan tapahtumalista keväälle 2018 päivittyy jatkuvasti. Tarjoamme erilaisia koulutuksia ja jäsentilaisuuksia ympäri Suomen.

Käy myös tutustumassa Akavan Erityisalojen koulutustarjontaan! Kaikki Kumulan ja Akavan Erityisalojen tilaisuudet ovat avoimia jäsenillemme. Tervetuloa tapahtumiin!

Tapahtumien päivittyessä tapahtumien kuvaukset ja ilmoittautumislinkit päivittyvät tälle sivustolle. Lisäksi tiedotamme tapahtumista ja muista eduistamme kuukausittaisissa uutiskirjeissämme sekä kohdennetussa mainonnassa.

Lisätietoja tapahtumista voit kysyä Kumulan järjestökoordinaattorilta Meeriltä: meeri.vaananen@kumula.fi

 

TAMMIKUU

25.1. Humanisti huipulle -tapahtuma opiskelijoille, Tampere
Tapahtuman teemoina ovat tulevaisuuden työskentelytavat, oman osaamisen tunnistaminen, uravalmiudet ja toimintaympäristöosaaminen. Tule kuuntelemaan ajankohtaiset puheenvuorot ja osallistu työpajoihin – tästä lähtee matka osaamisen huipulle! Tapahtuma on suunnattu humanististen tieteiden opiskelijoille ja se järjestetään yhteistyössä Akavan erityisalojen ja sen jäsenjärjestöjen kanssa.
Lisätietoja tapahtumasta löydät tapahtuman FB-eventistä. 

 

HELMIKUU

1.2. Kumula mukana Tuuni18 -tapahtumassa Oulun ammattikorkeassa
Kumula ständeilee Oulun ammattikorkeakoulun Tuuni18 -tapahtumassa klo 10-14. Tervetuloa moikkaamaan kumulalaisia ja osallistumaan duunivisaan!

7.2. Kumula mukana Seinäjoen ammattikorkean yrityspäivässä
Tällä kertaa löydät Kumulan Seinäjoen ammattikorkeakoulutun yrityspäiviltä.  Tervetuloa moikkaamaan kumulalaisia ja osallistumaan duunivisaan!

7.2. Jäsenten Afterit Seinäjoella
Lisätietoja tapahtumasta julkaistaan myöhemmin!

7.2. Kumula Tampereen yliopiston teemaviikoilla
Kumula ständeilee Tampereen yliopistolla!

8.2. Unohda piilotyöpaikat, näin haet tarvetyöpaikkoja, webinaari
Miten suuntaat työnhakusi uudelleen niin, ettet joudu enää lähettämään kymmeniä hakemuksia vaan löydät helmet joita muut eivät näe? Mikä on tarvetyöpaikka, miten niitä haetaan ja voiko niitä löytyä myös kuntasektorilta? Miten töitä haetaan (ja myös saadaan!) vuonna 2018? Kumulan järjestämässä webinaarissa äänessä on Minna Rantama, Kumous Career Partnersin perustaja, joka on erikoistunut generalistien ja moniosaajien auttamiseen työnhakuasioissa.

Ilmoittautumisohjeet tapahtumaan julkaistaan tammikuussa!

15.2. My fair lady -musikaali-ilta, Oulu
Kumulan musikaali-illassa suunnataan My fair lady-musikaalin näytökseen Ouluun.

Ilmoittautumisohjeet tapahtumaan julkaistaan 10.1.2017.

28.2. Kirjavinkkauksen ABC, webinaari
Kumulan kirjavinkkauswebinaarien ensimmäisessä osassa kokenut kirjavinkkaaja, Porin kaupunginkirjaston lasten ja nuorten osastolla työskentelevä Arja Palonen opastaa katselijat kirjavinkkauksen maailmaan. Mitä kirjavinkkaus on? Miksi sitä tehdään? Mitkä ovat parhaat vinkit kirjavinkkaamiseen? Arja vastaa näihin ja moniin muihin vinkkauksen perusteita koskeviin kysymyksiin webinaarissamme!

Ilmoittautumisohjeet julkaistaan tammikuussa. Etkö pääse osallistumaan webinaariin? Ei hätää, tallenne on Kumulan jäsenten saatavilla myös webinaarin jälkeen!

Vuonna 2018 toteutamme 4 kirjastoalan ammattilaisille suunnattua kirjavinkkauswebinaaria. Ensimmäinen osa käsittelee perustietoutta vinkkauksesta, seuraavissa osissa syvennytään enemmän kirjavinkkauksen saloihin.

MAALISKUU

21.3. ”Miten tietosuoja-asetus vaikuttaa käytännössä?”, webinaari
Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet webinaariin julkaistaan helmikuussa.

 

HUHTIKUU

4.4. Hyppää verkostojen varaan! Verkostot apuna urallasi, Helsinki
Moni ajattelee että suomalaisten ongelma on heikot verkostoitumistaidot, mutta tärkeämpi kehityskohde on avun pyytäminen verkostoilta. Verkostot auttavat sinua mielellään paljon muussakin kuin työpaikan löytämisessä: ne ovat avainasemassa kun hahmotat omaa osaamistasi, huomaat että tarvitset taitoja joita itselläsi ei ole tai haluat saada hyvää mieltä. Miten verkostoja uskaltaa pyytää hätiin? Tule kuulemaan parhaat vinkit Kumulan järjestämään koulutukseen jossa puhujana on Minna Rantama, Kumous Career Partnersin perustaja.

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet tapahtumaan julkaistaan myöhemmin.

 

TOUKOKUU

16.5. Kirjastoalan esihenkilöpäivä johtamisesta kiinnostuneille, Tampere
Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet tapahtumaan julkaistaan myöhemmin!

 

Julkaistu 04.12.2017

Takaisin ylös
© 2017 Kumula