Liity jäseneksi

Osaamis- ja hyvinvointituki

Kumulan jäsenet voivat nyt hakea tukea ammatilliseen kehittymiseen tai työssäjaksamiseen.

Haluamme tukea jäsenten osaamisen kehittämistä ja työhyvinvointia. Voit hakea tukea itse valitsemaasi koulutukseen tai tapahtumaan, jonka avulla kehität työssäosaamistasi tai opit uusia taitoja, tai parannat omaa työssäjaksamistasi. Tukea voi hakea esimerkiksi iltaopintoihin, kurssiin tai seminaariin.

Perustele hakemuksessasi hyvin, miten kyseinen koulutus tai muu tapahtuma hyödyttää juuri sinua. Voit saada tukea 150 euroa vuodessa! Eläkeläiset voivat hakea tukea virkistäytymiseen enintään 75 euroa vuodessa. 

Hae tukea täältä.

Hakukriteerit:

  • Tukea voivat hakea kaikki jäsenet, jotka ovat maksaneet Kumulan jäsenmaksua eli työttömyyskassan jäsenyyttä viimeisen 12 kalenterikuukauden aikana, sekä eläkeläisjäsenet. 
  • Voit hakea tukea kurssiin/koulutukseen/opintoihin, joiden avulla lisäät ammatillista osaamistasi ja joka auttaa pärjäämistä työmarkkinoilla. 
  • Hyvinvointitukea myönnetään kursseihin, joiden avulla voit lisätä työhyvinvointiasi.
  • Kurssi/tapahtuma voi olla verkossa järjestettävä tai paikan päällä osallistava. Jäsen voi hakea tukea useampaan kuin yhteen koulutukseen vuodessa, maksimissaan kuitenkin 150 euroa. Samaan koulutuskokonaisuuteen voi hakea tukea kahdesti, mikäli sen kesto ylittää kalenterivuoden. Eläkeläisjäsenet voivat hakea tukea virkistäytymiseen liittyvään toimintaan ja maksettava määrä on enintään 50 % vuosittaisesta tuesta (75 euroa).
  • Osallistumismaksu tulee maksaa ensin itse ja kuitti liitetään tukihakemukseen.

Tukea ei myönnetä:

  • matka-, majoitus- tai materiaalikuluihin
  • osaamiseen, jota jäsen ei voi perustella ammatillisen kehittymisen tai oman työhyvinvoinnin kannalta
  • yleisluontoisiin seminaareihin
  • kurssimaksuihin tai kertamaksuihin (esimerkiksi kuntosalijäsenyys, sarjakortit tai sovellusten kuukausimaksut)


Kumulan hallitus käsittelee koulutustukihakemukset hallituksen kokouksessa kerran kuussa anonyymisti, jolloin varmistetaan hakemusten tasapuolinen arviointi. Tuki maksetaan seuraavan kuun 15.päivä hakijan tilille. Hallituksella on oikeus päättää tuen myöntämisestä ja kriteerien täyttymisestä.

Huom! Hakemuksia ei käsitellä, eikä makseta heinäkuussa.

Lisätietoja antaa palvelu- ja koulutussuunnittelija Hanna Harrison (hanna.harrison@kumula.fi/0401245571).
 

Jaa sivu: