Liity jäseneksi

Valtuustovaalien ehdokasasettelu on käynnissä!

Ilmoittaudu nyt ehdokkaaksi Kumulan valtuustovaaleihin. Voit ilmoittautua 15.9. mennessä. Kotiisi on postitettu ilmoittautumislomake ja voit ilmoittautua myös jäsenintrastamme intra.kumula.fi löytyvällä lomakkeella. Jos käytät paperista lomakketta ja se on hukkunut, tilaa uusi: saara.paavola@kumula.fi.

Mikä valtuusto?

Kumulassa, kuten kunnissakin, valtuusto käyttää ylintä päätösvaltaa. Valtuusto kokoontuu kaksi kertaa vuodessa. Valtuustokausi kestää neljä vuotta. Valtuuston kokouksissa keväällä hyväksytään edellisen vuoden toimintakertomus ja käydään läpi talousasiat. Syksyllä taas arvioidaan ensi vuoden toimintaa ja hyväksytään toimintasuunnitelma ja tälle talousarvio. Syyskokouksissa valitaan myös hallituksen jäsenet. Kokousten ohessa järjestetään seminaareja ajankohtaisista aiheista ja saamme kuulla mielenkiintoisia alustajia. Uusimmasta Kumina-lehdestämme voit lukea valtuutettu Kai Sormusen haastattelun valtuustotyöskentelystä.

Asetu ehdolle!

Vaaleissa jokainen Kumulan jäsen on vaalikelpoinen. Lähde ehdolle tai vinkkaa kaverille! Ehdokkaaksi voit ilmoittautua 1.8-15.9. välisenä aikana. Lähetämme sinulle ilmoittautumislomakkeen postitse elokuun alussa. Jos tiedät jo nyt asettuvasi ehdolle, voit tilata lomakkeen etukäteen sähköpostilla: saara.paavola@kumula.fi.

Äänestys lokakuussa

Vaalien äänestys tapahtuu lokakuussa. Äänestysaika on 1.-20.10. Vaalit toteutetaan sähköisinä vaaleina eli äänestäminen tapahtuu pankkitunnuksia käyttämällä. Lokakuun lopussa uuden valtuuston jäsenet ovat selvillä. Valtuuston toimintakausi alkaa vuoden 2017 alusta ja jatkuu vuoden 2020 loppuun.

Avainsanat:

Jaa sivu: