Liity jäseneksi

Työnohjausta luottamusmiehille

Tänä syksynä tarjolla on luottamusmiehinä toimiville jäsenillemme työnohjausta webinaarien muodossa. Tavoitteena on oman ammattitaidon ja osaamisen kehittäminen sekä poikkeuksellisen kevään purkaminen. Webinaarit tarjoavat ajan ja paikan pysähtyä, hengähtää ja uudistua

Työnohjaus on oman työn kehittämisen väline. Se haastaa tutkimaan ja arvioimaan omia työrooleja ja toimintatapoja. Tavoitteena on kehittyä työssä, tavoitteiden saavuttamisessa ja yhteistyötaidoissa. Työnohjauksessa reflektoidaan yhdessä koulutetun työnohjaajan kanssa kokemuksia, havaintoja, ajatuksia, uskomuksia, tunteita ja ammatillisia tavoitteita. Työnohjaus tarjoaa myös mahdollisuuden purkaa haastavia tilanteita ja oppia niistä. Työnohjaus tukee jaksamista ja työhyvinvointia.

Kohderyhmänä ovat Akavan Erityisalojen jäsenet, jotka ovat työpaikkojensa henkilöstöedustajia (luottamusmiehet, luottamusvaltuutetut, työsuojeluvaltuutetut). Koulutus sopii sekä julkiselle että yksityiselle sektorille.

Työnohjaus keskittyy henkilöstöedustajien työn kehittämiseen ja keventämiseen.

Ohjaus toteutetaan ryhmäwebinaareina, ja ryhmän koko on max. 20 henkilöä. Syksyn aikana järjestetään kolme webinaaria. Kunkin ohjaustapaamisen kesto on kaksi tuntia.

Jokaisella webinaarilla on kattoteema, jota käsitellään osallistujien toiveiden mukaan. Teemoina toimivat mm. haastavat vuorovaikutustilanteet ja yhteistyötaidot sekä työkalut oman roolin arvioimiseen, kehittämiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen. Ilmoittautumisen yhteydessä selvitetään tarkemmin, millaisista teemoja osallistujat toivovat.

Osallistujat voivat halutessaan tapaamisten välillä tutustua aiheeseen liittyvään kirjallisuuteen sekä tehdä itsenäisiä harjoituksia.
 

Webinaarien ajankohdat:

  • Keskiviikko 7.10. klo 17-19
  • Keskiviikko 4.11. klo 17-19
  • Torstai 3.12. klo 17-19
     

Ilmoittautuminen:

> Ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaina 27.9. Ryhmään mahtuu mukaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Ilmoittautuminen on sitova. (Viimeinen peruutuspäivä on ma 28.9.) Ryhmään ei voi tulla mukaan kesken koulutuksen, joten poisjäävän tilalle ei voida ottaa uutta.

Tieto ryhmään pääsystä ilmoitetaan viimeistään maanantaina 29.9.

Työnohjaus on osallistujille maksuton, mikä on merkittävä jäsenetu ja samalla kiitos henkilöstöedustajan työstä. Akavan Erityisalat on tarjonnut henkilöstöedustajilleen työnohjausta myös aikaisempina vuosina ja palaute on ollut myönteistä


Tietoja webinaarien vetäjästä:

Työnohjaajana toimii VTM Kirsi Hoffrén, työnohjaaja STOry, systeeminen coach, työyhteisösovittelija SSF, toiminnallinen ryhmätyönohjaaja SPDY, rentoutusohjaaja SHL. Kirsillä on kokemusta työnohjauksesta ja coachingista yli 15 vuoden ajalta. Hän on toteuttanut yksilö- ja pariohjausta sekä työyhteisö- ja ryhmätyönohjausta julkisella ja yksityisellä sektorilla. www.mukavamonday.fi

Jos haluat kysyä lisää työnohjauksesta, ota yhteyttä Kirsiin, puh. 040 738 6194 tai kirsi.hoffren@mukavamonday.fi.

Lisätietoja antaa myös neuvottelupäällikkö Amalia Poutanen, yksityissektorin neuvottelu- ja sopimustoiminta, Akavan Erityisalat
puh. 0201 235 336 / 040 631 0813
amalia.ojanen@akavanerityisalat.fi

Kumulan toimisto

Kumulan toimisto

Snellmaninkatu 19-21 F 13, 00170 HKI

kumula@kumula.fi

0400 816 284

Jaa sivu: