Liity jäseneksi

Kumula hakee järjestökoordinaattoria

Kehittämisasiantuntijamme suunnatessa uusiin haasteisiin etsimme kahden vuoden määräaikaiseen tehtävään

JÄRJESTÖKOORDINAATTORIA

tukemaan järjestömme edunvalvonta-, jäsen- ja markkinointiviestintää.

Tehtäviisi kuuluu jäsenlehtemme toimitussihteerin työt, tapahtumatuotanto ja –viestintä, opiskelijarekrytointi, markkinointiviestintä sekä muut järjestötehtävät. Työ edellyttää matkustamista ja sisältää ajoittain ilta- ja viikonlopputöitä.

Olet korkeakoulutettu tai juuri valmistumassa. Olet ehtinyt hankkimaan jonkin verran osaamista tarjolla olevista tehtävistä, ja nyt haluat näyttää todelliset kykysi. Tunnet jonkin verran järjestöissä toimimisen käytäntöjä, eikä kuntasektorikaan ole jäänyt sinulle täysin vieraaksi. Et pelkää tarttua toimeen silloin kun asiat pitää saada hoidettua. Et myöskään vierasta keskusteluja Twitterissä tai LinkedInissä ja pystyt muutenkin ottamaan vastuuta sosiaalisen mediamme kehittämisestä. Olet sanavalmis ja luonteva esiintyjä puhetilaisuuksissa.

Tarjoamme luonnollisesti kilpailukykyisen palkkauksen sekä tilaisuuden näyttää kyntesi järjestötyössä. Aloitus 2.1.2017 tai sopimuksen mukaan. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, Pasilassa. Noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 4.11. 2016 mennessä osoitteella kumula@kumula.fi

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Jussi Näri (0400 816 284)

Avainsanat:

Jaa sivu: