Liity jäseneksi

Rekry: Palvelu- ja koulutussuunnittelijaksi Kumulaan?

Palvelu- ja koulutussuunnittelijamme siirtyessä uusiin tehtäviin etsimme joukkoomme uutta henkilöä tuottamaan ja kehittämään jäsenpalvelujamme sekä koulutuksiamme. Työhön sisältyy myös tapahtumajärjestämisen, markkinointiviestinnän ja opiskelijayhteistyön kehittämiseen liittyviä tehtäviä.

Etsimme monipuolista osaajaa, jolla on korkeakoulututkinto. Työssä menestymistä edistää järjestöissä toimimisen käytäntöjen ja kuntasektorin tunteminen. Pienessä järjestössä palvelu- ja koulutussuunnittelijan työnkuva on laaja ja monipuolinen. Etuna on, jos sinulla olisi kokemusta monikanavaisesta viestinnästä ja sisällöntuottamisesta, ja pystyt ottamaan itsenäisesti vastuuta sosiaalisen median ja verkkosivumarkkinoinnin kehittämisestä. Olet myös luonteva esiintyjä erilaisissa puhetilaisuuksissa.

Voit itse vaikuttaa työsi sisältöön ja kehittää tehtävää omannäköiseksesi. Me tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen etuineen ja kivan järjestöihmisten työyhteisön. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kruununhaassa, joskin korona-aikana työskentelemme toki etänä. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista kotimaassa.

Odottelemme sinua mukaan mahdollisimman pian, joten lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 12.3. mennessä sähköpostitse osoitteella hakemukset@kumula.fi. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, ja tehtävä alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Kysyttävää? Lisätietoja työstä antaa mielellään toiminnanjohtaja Jussi Näri (jussi.nari@kumula.fi / 0400 816284).

Kumulan toimisto

Kumulan toimisto

Snellmaninkatu 19-21 F 13, 00170 HKI

kumula@kumula.fi

0400 816 284

Jaa sivu: