Liity jäseneksi

Liittovaltuuston kokouksessa tehtiin henkilövalintoja

Kuntien asiantuntijat – Kumula ry:n valtuusto kokoontui lauantaina 21.11.2015 Helsingissä. Valtuuston syyskokouksessa valittiin Kumulan valtuustolle uusi varapuheenjohtaja sekä hallitukseen 4 uutta jäsentä ja heille varajäsenet.

Valtuuston uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin hallintojohtaja Jaana Rissanen Asikkalasta. Valtuuston edellinen varapuheenjohtaja Tarja Vuorinne valittiin valtuuston puheenjohtajaksi kevätkokouksessa 2015.  Liittovaltuustoon valitaan vaalilla edustajat päättämään liiton suuntaviivoista. Liittovaltuusto kokoontuu kaksi kertaa vuodessa ja sen kausi kestää neljä vuotta. Nyt istuvat valtuuston toimikausi kestää vuoden 2016 loppuun. Puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valitsevat valtuutetut keskuudestaan.

Hallitukseen valittiin neljä uutta jäsentä ja heille varajäsenet. Hallituksen jäsenten toimikausi on kaksi vuotta. Nyt valittujen jäsenten toimikausi on 2016-2017. Hallituksessa on kahdeksan jäsentä, joista vuosi puolet on vuosittain erovuorossa.

Uusiksi hallituksen jäseniksi valittiin:

Kirjastonhoitaja Hanna Pitkänen Tampereelta (varajäseneksi Kersti Vigand Porista) Toimistosihteeri Mirja-Liisa Jussila Orivedeltä (varajäsen Salla Palmi-Felin Lahdesta) Kirjastotoimenjohtaja Marianne Lindblad Pornaisista (varajäsen Raija Seppänen Oulusta)
Arkistosihteeri Arja Justander Pieksämäeltä (varajäsen Reino Kivioja Nivalasta).

Avainsanat:

Jaa sivu: