Työssä

Työ kunnissa on entistä kiireisempää, haastavampaa, stressaavampaa ja vaativampaa. Oikeudenmukaisuus työmarkkinoilla ei ole ainakaan lisääntynyt, ja valitettavasti joudumme jatkuvasti puuttumaan myös työelämän laatukysymyksiin. Työssäjaksamisen ongelmat ja työpaikkakiusaaminen ovat valitettavasti arkea myös kuntasektorilla.

Haluamme huolehtia sinun työelämästäsi

Olemme olemassa, jotta voisimme huolehtia sinusta, jos asiat työpaikallasi ei suju kuten pitäisi. Kaikki laki,- ja asiamiehemme ovat käytössäsi kun tarvitset apua. Meillä on vankka osaaminen juuri kuntasektorin vaativista edunvalvontatehtävistä ja ongelmatilanteiden ratkomisesta.

Edunvalvontapalveluiden lisäksi tarjoamme mahdollisuuden maksuttomiin ja laadukkaisiin koulutuksiin sekä kattavan ja mukavan virkistystoiminnan. Tule mukaan viihtymään muiden oman alasi asiantuntijoiden joukossa!

Liity jo tänään!

Voit liittyä Kumulan jäseneksi, mikäli toimit kuntasektorilla (kunta, kuntayhtymä, seutukunta, kuntaenemmistöinen osakeyhtiö) johtavassa, itsenäisessä tai asiantuntijatehtävässä. Liity jo tänään!

Jäsenmaksumme on 1.1 % bruttotuloista. Jäsenmaksu kattaa niin laki- ja asiamiespalvelut, ansiosidonnaisen työttömyysturvan kassamaksun sekä monia rahanarvoisia etuja.

Oletko siirtymässä Kumulaan toisesta liitosta tai kassasta? Katso lisätietoa Akavan Erityisalojen sivuilta.  Jos siirryt toisesta Akavan Erityisaloihin kuuluvasta yhdistyksestä voit tehdä siirtymisen lomakkeella. Lomake ei vaadi kirjautumista.

Takaisin ylös
© 2018 Kumula