Opiskelemassa

kumula_opiskelijalle

Kuntien asiantuntijat Kumula ry on kunta- ja informaatioalan yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoiden oma etujärjestö. Liity ammattiliittoon jo opiskellessasi niin turvaat tulevaisuutesi, vaikka työpaikkaa ei heti löytyisikään!

 Turvaa työelämään siirtymiseen

Valmistumisen jälkeen työsuhteet saattavat olla määräaikaisia ja niiden väliin saattaa jäädä taukoja. Ansiosidonnainen työttömyysturva kannattaa varmistaa jo opiskeluaikana. Saat apua ja neuvoja myös urapalveluistamme. Voit vaikkapa tarkistuttaa ansioluettelosi ja saada vinkkejä työhakemuksen hiomiseen.

Arvokasta tietoa harjoittelusta ja alan työllistymisestä

Kumula yhdistää myös oman alansa opiskelijoita ja ainejärjestöjä ympäri Suomea. Toimimme ainejärjestöjen yhteistyökumppanina ja kauttamme saat arvokasta tietoa harjoittelusta, työllistymisestä kunta,- ja kirjastotyöhön, palkkauksesta sekä muista opiskelijoiden kannalta ajankohtaisista aiheista.

 Paljon jäsenetuja

Opiskelijajäsenenä sinulla on käytettävissä kaikki jäsenetumme! Saat matkavakuutuksen ja tapaturmavakuutuksen, pääset osallistumaan huippukoulutuksiin maksutta, saat etuuksia yhteistyökumppaneiltamme ja pääset myös osaksi oman alan asiantuntijaverkostoa.

 Opiskelijana maksat jäsenmaksua vain palkkatuloistasi

Päätoimisen opiskelijan jäsenyys on maksuton. Maksat jäsenmaksuna 1,1 % vain ansiotuloistasi. Opintotuesta jäsenmaksua emme peri .

Oletko siirtymässä Kumulaan toisesta liitosta tai kassasta? Katso lisätietoa Akavan Erityisalojen sivuilta.  Jos siirryt toisesta Akavan Erityisaloihin kuuluvasta yhdistyksestä voit tehdä siirtymisen lomakkeella. Lomake ei vaadi kirjautumista.

Takaisin ylös
© 2018 Kumula