Jäsenedut

Turvaa työttömyyden varalle ja apua työelämän ongelmatilanteisiin

Olemme jäsentemme tukena työelämän arjessa ja edistämme jäsentemme palkkauksen kehittymistä olemalla mukana työehtosopimusneuvotteluissa. Lakimiehemme ovat käytettävissäsi, jos kohtaan työelämässä ongelmatilanteita.

Jäsenenä liityt työttömyyskassamme Erityiskoulutettujen työttömyyskassa ERKO:n jäseneksi. Työttömyyskassan jäsenenä saat ansiosidonnaista työttömyysturvaa maksettuasi jäsenmaksu 26 viikkoa (työaika vähintään 18 h/vko ja TES:n mukainen palkka).

Kuntatyön edunvalvonnastamme, työehtosopimuksista ja esimerkiksi luottamusmiestoiminnasta löydät lisätietoa Akavan Erityisalojen sivuilta.

 Kohti työelämää?

Oletko siirtymässä opiskeluista työelämään tai ovatko edessäsi palkkaneuvottelut? Tarjoamme jäsenillemme palkka- ja työsuhdeneuvontaa sekä ura- ja työnhakupalveluja. Ura- ja työnhakupalveluista saat tietoa tuloksellisista työnhaku menetelmistä, tukea hakemuksen ja ansioluettelon hiomiseen sekä apua urasuunnitteluun ja tietoa omassa työssä kehittymiseen. Ura- ja työnhakupalveluista löydät lisätietoa Akavan Erityisalojen sivuilta.

Onko edessä avioehtosopimuksen, testamentin tai perunkirjoituksen teko?

Saat neuvontaa avioehtosopimuksiin, avioeroon, omaisuuden osituksiin, perunkirjoituksiin ja testamenttien tekoon. Jäsenetu pitää sisällään myös asiakirjojen laatimisen. Neuvontaa ja konsultointia saat lakimies Tuire Torvelalta. Voit ottaa häneen yhteyttä intramme yhteydenottolomakkeen kautta tai numerosta 0201 235 356.

Turvaa vakuutuksista

Jäsenemme saavat matka- ja tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa kaikilla alle 68-vuotiailla jäsenillämme. Matka- ja tapaturmavakuutukset meille tarjoaa vakuutusyhtiö Turva.

Jäsenemme saavat myös vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen, joka korvaa henkilö- ja esinevahinkoja, jotka työpaikalla aiheuttavat jäsenen virheestä. Oikeusturvavakuutus korvaa asianajo- ja oikeudenkäyntikuluja jäsenen työ- tai virkasuhdessa koskevissa riita-asioissa.

Lisätietoa vakuutuksista löydät vakuutusyhtiö Turvan sivuilta.

Lähde mukaan tapahtumiin!

Jäsenillämme on pääsy Kumulan, Akavan Erityisalojen sekä Akavan tapahtumiin ja koulutuksiin. Tapahtumista saat lisätietoa työelämää koskevista asioista sekä pääset nauttimaan viihteellisemmästä ohjelmasta. Seuraa tapahtumailmoituksia tapahtuma-sivullamme ja Akavan Erityisalojen sivuilla.

Opiskeletko? Tarvitsetko apurahaa?

Kumula järjestää kerran vuodessa syksyisin apurahahaun opiskelijajäsenilleen! Apurahoja jaetaan kaksi ja ne ovat 500 euron arvoisia. Ilmoitamme haun alkamisesta aina nettisivuillamme ja somekanavissamme!

Eikä tässä vielä kaikki…

Jäsenenä saat myös Kumulan jäsenlehti Kuminan neljä kertaa vuodessa. Jäsenet saavat myös Akavan Erityisalojen yhteistyökumppaneiden tarjoamia alennuksia ja tarjouksia matkoista, majoituksesta, liikunnasta, autoilusta, kirjoista ja lehtitilauksista. Tarkemmat tiedot eduista löydät member + -sivustolta.

Jäsenetujen rahallinen arvo on yli 2 000 euroa vuodessa!

Lue jäseneduista lisää Akavan Erityisalojen sivuilta.

Takaisin ylös
© 2018 Kumula