Liity jäseneksi

Jäsenyys

Kuntien asiantuntijat – KUMULA ry kokoaa yhteen kunta-alalla työskentelevät asiantuntijat ja esimiehet sekä alaa opiskelevat korkeakouluopiskelijat. Jäsenyydellä varmistat itsellesi oikeuden ansiosidonnaiseen työttömyysturvaan, huolehdit koulutuksestasi sekä saat monia rahanarvoisia jäsenetuja.

Kuntahallinto on vaativaa asiantuntijatyötä

Kuntatyötä tekevät entistä harvemmat entistä useammalle. Työn pelisäännöt eivät kuitenkaan ole kehittyneet lisääntyneen työmäärän mukana. Siksi liittoja tarvitaan edelleen siihen, mihin ne ovat alunperin syntyneetkin: pitämään työntekijän puolta silloin kun asiat työpaikalla eivät suju kuten pitäisi.

Lakimiehemme, asiamiehemme ja toimiston työntekijämme ovat käytettävissäsi kun työelämä kohtelee epäoikeudenmukaisesti tai kaipaat neuvoja.

Yhdessä olemme enemmän

Emme voi tehdä kaikkea yksin. Mahdollisuutemme parantaa palkkaustamme ja työehtojamme paranevat, mitä suurempi joukko kanssamme niitä vaatii.

Olemme osa Akavan Erityisaloja ja jäsenemme kuuluvat Erityiskoulutettujen työttömyyskassaan saaden näin ansiosidonnaisen työttömyysturvan.

Kumula on mukana kaikissa elämäntilanteissa. Olitpa sitten työssäkäyvä oman alasi asiantuntija, kunta-alaa opiskeleva tai jo työurasi päättänyt, olemme tukenasi ja apunasi.

Kurkkaa alta tarkemmat tiedot eduistamme!

Jaa sivu: