Liity jäseneksi

Webinaari: Kuntatalous tutuksi toimialajohtajille

Aika: 22.9. klo 17.30-19.00
Paikka: Webinaari

Ilmoittaudu täältä! Saat sähköpostiisi osallistumislinkin. Webinaari toimii Mozilla Firefox ja Google Chrome selaimilla, eikä rekisteröitymistä tai kirjautumista tarvita.
Huom! Jos et pääse mukaan livenä, ilmoittaudu silti, kaikille ilmoittautuneille toimitetaan koulutuksesta myös tallenne. 

***********

Eri palvelualueilla toimivat toimialajohtajat käyttävät työssään kuntatalouden perusinstrumentteja. Tämä webinaari toimii hyvänä perehdytyspakettina kaikille, joiden tulee ymmärtää omassa työssään kuntatalouden perusasiat, vaikka oma substanssityö on muulla alueella.

Kouluttajana toimii Hanna Hurmola-Remmi. Hanna toimii hallinto- ja kehitysjohtajana Heinolan kaupungissa. Hänellä on vuosien kokemus talousjohtajan ja konsernipalveluiden toimialajohtajan tehtävistä, Hollolan kunnassa, jossa hänen tehtävänään oli vastata kuntakonsernin talous- ja rahatoimen toteutuksesta ja kokonaiskoordinaatiosta; hallinnasta, ohjauksesta, tuesta ja seurannasta. Ennen talousjohdon tehtäviä Hanna toimi yli 10 vuoden ajan tilintarkastustehtävissä. Hanna on myös kokenut talousasioiden kouluttaja.

OHJELMA

17.15 Voit testata yhteytesi toimivuuden

17.30 Koulutus alkaa

- mistä kuntatalous koostuu
- keskeiset talouden prosessit
- esimiehen ja johdon vastuut ja tehtävät talouden hoidossa
- kuntatalouden tila ja tunnuslukujen tulkinta

19.00 Koulutus päättyy


Hanna Hurmola-Remmi. Kuva: Heini Kuusela

Jaa sivu: