Liity jäseneksi

UP Partners: Sisäisen motivaation johtaminen

Tässä webinaarissa opit sisäisen motivaation osatekijät ja miten näitä elementtejä voidaan johtaa työyhteisössä sekä ennen kaikkea omassa työssä.

Aika: 13.5. klo 18.00
Paikka: Webinaari, uraportaali

Ilmoittaudu mukaan uraportaalin kautta! Tarkemmat ohjeet sivun lopussa.

Menestyvä työyhteisö muodostuu työntekijöistä, jotka työskentelevät tehokkaasti, ovat luovia, ratkaisevat ongelmia yhdessä ja yksin, kehittävät työtään ja osaamistaan, tekevät aloitteita, kokeilevat rohkeasti ja omaavat tulokselliset mutta kestävät työnteon rutiinit. Tämä kaikki on saavutettavissa parhaiten, kun työntekijät kokevat työnsä merkitykselliseksi ja ovat työssään sisäisesti motivoituneita. 

Webinaarin sisältö

Tässä webinaarissa opit sisäisen motivaation osatekijät ja miten näitä elementtejä voidaan johtaa työyhteisössä sekä ennen kaikkea omassa työssä. Käsittelemme myös työn tuunaamista keinona saavuttaa mielekkäät, motivoivat ja hyvinvointia tukevat työskentelyn tavat.


Kouluttaja: Johanna Vilmi

Johanna Vilmi on työterveyspsykologi ja hyvinvoivan työyhteisön asiantuntija. Johanna auttaa työssään yksilöitä työ- ja muun elämän pulmissa, ja organisaatioita setvimään sekä ennaltaehkäisemään haastavia henkilöstöön liittyviä kriisi- ja konfliktitilanteita. Erityisesti Johannalla on kokemusta voimakasta kasvua tavoittelevien sekä startup-yrityksien kanssa toimimisesta. Psykologin koulutuksen lisäksi Johannalta löytyy eMBA-tutkinto, ja Johanna toimii itse yrittäjänä niin psykologin töissään kuin perustajaosakkaana uudessa päiväkotiyrityksessä. Näin ollen Johanna ymmärtää myös liiketoiminnan lainalaisuuksia, rajoituksia ja mahdollisuuksia henkilöstöhaasteiden ratkomisessa.

Ilmoittautuminen

Webinaari on ilmainen kaikille Kumulan jäsenille. Jäsenyys tarkastetaan liiton jäsensihteereiden toimesta ja tarkastukseen kannattaa varata muutama päivä
(viikonlopun aikana tarkastuksia ei tapahdu).

Webinaareihin ilmoittaudutaan Up Partnersin Uraportaalin kautta: www.urapalvelut.fi/akavanerityisalat

  1. Kirjaudu Uraportaaliin sähköpostiosoitteellasi
  2. Valitse haluamasi webinaari ja klikkaa "Ilmoittaudu"
  3. Saat sähköpostiisi tiedon ilmoittautumisen hyväksymisestä sekä osallistumisohjeet
  4. Kaikista webinaareista tehdään tallenne. Jos et jostain syystä pääsekään katsomaan webinaaria reaaliaikaisesti, voit katsella/kuunnella webinaarin milloin tahansa sinulle parhaiten sopii. Tallenne on katsottavissa välittömästi webinaarin jälkeen uraportaalissa.

Jaa sivu: