Liity jäseneksi

Tunnista oma arvosi ja toteuta haaveesi

Jokainen ihminen on arvokas omana itsenään sellaisena kuin on – miksi sitä on niin vaikea uskoa itse? Tässä webinaarissa saat tunnin ajan keskittyä vain itseesi ja omiin tarpeisiisi.

Aika: ti 15.10. 18-19
Paikka: Webinaari, kansallinen


Ilmoittaudu tästä linkistä mukaan.


Jokainen ihminen on arvokas omana itsenään sellaisena kuin on – miksi sitä on niin vaikea uskoa itse?

Osaamme listata työtehtävämme ansioluetteloon, mutta kun kysytään ”Missä sinä olet hyvä?”, sanat katoavat, emmekä pysty vastaamaan. On hyvä, että ihmisessä on oikeanlaista nöyryyttä, liika ylpeily karahtaa korvaan, mutta missä kulkee raja? Ansaitsenko teatteri-illan, aikaa itselleni ja mahdollisuuden toteuttaa haaveeni?

”Jokainen ihminen on laulun arvoinen” ja ”Kuka kissan hännän nostaisi, ellei kissa itse?” – tuttuja lauseita, eikö olekin.

On ihmisiä, jotka uskovat vahvasti, että asia on näin. On ihmisiä, jotka ovat ikään kuin janan toisessa päässä, ja ajattelevat, että näkymättömyys on tietyn ihmisryhmän perusoletus, mitään sillä, mitä ajattelen tai sanon ei ole mitään merkitystä. Loput ihmiset sijoittuvat tuon janan ääripäiden väliin.

Webinaarissa käymme läpi mm.

– Miten tunnistaa oma arvo?

– Missä kulkee vähättelyn ja ylpeilyn raja?

– Miten se, että tunnen oman arvoni, vaikuttaa elämääni?

– Miten omanarvontunto vaikuttaa valintoihini?

Saat webinaarista itsellesi ajattelun aihetta, pääset pohtimaan asioita omasta näkökulmastasi ja miettimään, miten voit itse tarkastella omaa arvoasi ihmisenä omassa kokonaisvaltaisessa (työ)elämässäsi.

Kouluttaja Annele Aarni-Wiklund on Life Coach, Systeeminen Business Coach ja NLP Trainer. Hän on Suomen Coaching-yhdistyksen puheenjohtaja. Annele valmentaa ihmisiä yksilötapaamisissa yksityis- ja työelämän aihepiireistä sekä yksilöitä, tiimejä ja ryhmiä organisaatioissa. 

”Jokaisella ihmisellä on oikeus olla oma itsensä, voida hyvin henkisesti ja fyysisesti ja elää omannäköistä elämää”, on Annelen motto. ”Valmentaminen, coachaus, avaa ihmisen ajattelua, ja jokaisessa tapaamisessa syntyy oivalluksia, jotka vaikuttavat valmennettavan ihmisen elämään, ja edistävät hyvinvointia ja elämänhallintaa”, kertoo Annele.

www.anneleaarniwiklund.fi , LinkedInissä: https://www.linkedin.com/in/anneleaarniwiklund/ Twitterissä: @AnneleAarni

Jokaisen webinaareihin osallistuneen kesken arvotaan yksi henkilökohtainen kahden kerran (á 1h) puhelinvalmennus, jossa voittaja saa mahdollisuuden syventää webinaareissa heränneitä pohdintojaan.

Jaa sivu: