Liity jäseneksi

Tehokkuutta päivään ja ajanhallinnan onnistumisen resepti

Kolmiosaisessa webinaarisarjassa annamme konkreettisia työkaluja ja esimerkkejä siitä, miten saamme tehokkuutta päivään ja miten kiireen tuntua voidaan taltuttaa työlistan pituudesta riippumatta. 

Aika: 22.11. klo 18-19:00
Paikka: Webinaari, valtakunnallinen

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Kumulan ja Specian webinaarisarjassa opettelemme ajanhallinnan perusteita ja tarjoamme työkaluja asioiden hallintaan. Kolmannessa osassa keskitymme tehokkuuttaan ja opettelemme ajanhallinnan onnistumisen reseptin. Koulutuksessa pureudumme tarkemmin siihen, miten päivästä voi konkreettisesti tehdä tehokkaamman asioita järjestelemällä. 

Koulutuksessa annamme työkaluja siihen, miten ajanhallinnan työkaluja voi soveltaa käytäntöön niin arjessa kuin työelämässäkin. Ei haittaa, vaikka et olisi nähnyt webinaarisarjan ykkös- tai kakkososaa!

Kouluttajana toimii ajanhallinnan mestari Leo Stranius. Ajanhallintavalmennuksen lisäksi Leo työskentelee toiminnanjohtajana Kansalaisareenassa ja Helsingin kaupunginvaltuutettuna. 

***

Kolmiosaisessa webinaarisarjassa anamme konkreettisia työkaluja ja esimerkkejä siitä, miten saamme tehokkuutta päivään ja miten kiireen tuntua voidaan taltuttaa työlistan pituudesta riippumatta. 

Webinaarit keskittyvät ajanhallintaan kolmessa erässä: 
1. Ajanhallinnan perusteet (12.4.)
2. Kolmen askeleen malli asioiden hallintaan (23.8.)
3. Tehokkuutta päivään ja ajanhallinnan onnistumisen resepti (22.11.)

Voit osallistua joko vain yhteen osioon tai vaikkapa kaikkiin kolmeen! Kaikki webinaarit ovat tunnin mittaisia. 

Tallenteet ovat jäsentemme käytettävissä myös myöhemmin. Kaikki webinaarimme ovat jäsenillemme avoimia ja maksuttomia!

Jaa sivu: