Liity jäseneksi

Työpaikan ristiriitatilanteet – mistä ratkaisut? (Oulu)

Jokaisella työpaikalla on joskus hankalia tilanteita, mutta miten niitä voi ratkoa ja ennakoida? Mikä on esihenkilön vastuulla, ja miten jokainen työntekijä voi itse vaikuttaa tilanteisiin?

Aika: Ma 27.5. 17-20
Paikka: Paloaseman ullakko
Kauppurienkatu 24 A
90100 Oulu

Ilmoittaudu täältä!

Kumulan ja Specian koulutusillassa etsitään ratkaisuja ja toimintamalleja työpaikan ristiriitatilanteiden ratkaisemiseen. Koulutus on suunnattu kaikille asiantuntijatyötä tekeville tai esihenkilöasemassa oleville, joita kiinnostaa parantaa oman työyhteisön toimintaa ja työkulttuuria. Saat koulutuksesta myös tukea hankaliin asiakaspalvelutilanteisiin.

Kouluttajana toimii juristi ja yrittäjä Katariina Sorvanto, joka on perehtynyt laajasti johtamiseen ja organisaatioiden toimintaan sekä teoriassa että käytännössä, myös itse esihenkilönä työskennellen. Sorvannon koulutukset ovat olleet erittäin suosittuja sekä Kumulan että Akavan erityisalojen tapahtumissa.

Koulutuksen teemat:

- Vaikeiden asioiden puheeksiottaminen ja käsittely

- Mikä on kiusaamista tai muuten epäasiallista käytöstä ja mikä ei? Miksi?

- Mitä esihenkilö voi tehdä? Entä jokainen työyhteisön jäsen?

- Käytännön esimerkkejä, muun muassa ikävät tilanteet asiakaspalvelussa

- Keskustelua osallistujien ennakkokysymysten pohjalta

Voit lähettää kysymyksiä etukäteen palvelu- ja koulutussuunnittelija Hannalle (hanna.harrison@kumula.fi) tai suoraan Katariinalle (katariina@katakoski.fi). Myös koulutuksen aikana pääset kysymään, kommentoimaan ja keskustelemaan aiheesta!

Koulutukseen mahtuu 16 osallistujaa, olethan siis nopea! Koulutus on maksuton Kumulan jäsenille.

Lämpimästi tervetuloa!

Jaa sivu: