Liity jäseneksi

Oman osaamisen argumentointi - opiskelijasta työelämään webinaarikatsomo

Webinaarikatsomossa seuraamme videokoulutusta yhdessä!

Paikka: Tampere (TBA)
Aika: 16:30-18:30 

Tervetuloa Kumulan ja Specian webinaarikatsomoon! Katsomossa seurataan Akavan Erityisalojen webinaaria yhdessä pienen iltapalan  kera. Lisätietoja tapahtumasta seuraa myöhemmin!

***

Työnantaja etsii aina tiimiinsä hyvää ja osaavaa tyyppiä. Sinä olet sellainen, mutta miten erottua ja tuoda esiin oma osaaminen selkeästi ja uskottavasti? 

Työnhaku on oman osaamisen esittelyä ja oman osaamisensa asiantuntijana esiintymistä. Webinaarissa käydään läpi oman osaamisen argumentointiin ja esimerkiksi somessa tapahtuvaan asiantuntijuuden rakentamiseen liittyviä lähtökohtia. Koulutus antaa eväitä oman osaamisensa asiantuntijana esiintymiseen, osaamisen esittelyyn ja kohdistamiseen. Koulutuksessa saat vinkkejä siihen, miten osoitat ja vakuutat työnantajalle olevasi "juuri se hyvä tyyppi". 
 

Kouluttaja: Koulutuksen vetäjä Terhi Meriläinen on puhevalmentaja ja viestinnän kouluttaja. Hänen erikoisosaamisalueisiinsa ja koulutusrepertuaarinsa kuuluu muun muassa vaikuttava viestintä, suostuttelu, puheella vaikuttaminen sekä argumentaatio- ja väittelytaidot. Voit tutustua Terhiin lisää osoitteessa http://www.vokomotiivi.fi/osuuskunta/terhi-2/ ja verkostoitua hänen kanssaan LinkedInissä jo etukäteen https://www.linkedin.com/in/terhimerilainen/

Jaa sivu: