Liity jäseneksi

Taidetta ja kirjamessuhumua

Tervetuloa nauttimaan taiteesta ja hyvästä seurasta Ars Novaan!

Aika: pe 5.10. klo 16:30-19
Paikka: Aboa Vetus & Ars Nova (Itäinen Rantakatu 4–6, Turku)

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt!

Järjestämme jäsenillemme kirjamessujen aloituspäivänä kulttuurintäytteisen tapahtuman historian ja nykytaiteenmuseo Aboa Vetus & Ars Novassa. Tapahtumassa tutustumme taidenäyttelyyn sekä tapaamme jäseniä kevyen purtavan ja viinilasillisen kera. Jaamme osallistujille myös messuhumussa lippuja Turun kirjamessuille (1 kpl/osallistuja). 

Aloitamme tapahtuman opastetulla kierroksella vuoden nuoren taiteilijan J.A. Juvanin ONE MAN SHOW- näyttelyyn. Näyttely tarkastelee miehen mallia 2000-luvulla. Hän pyrkii näyttelyn teoksissa kyseenalaistamaan, rikkomaan ja muuttamaan näkemystä maskuliinisuudesta. 

Kierroksen jälkeen siirrymme purkamaan kokemuksiamme museon Factory-tilaan, jossa on tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa. Illan aikana kuulemme Kumulan kuulumisia sekä tutustumme toisiimme rennossa ilmapiirissä. Mukana on mahdollisesti myös Turun ammattikorkean informaatiotutkimuksen opiskelijoita tutustumassa Kumulaan ja kumulalaisiin. 

Jos haluat jättää kierroksen väliin ja tulla pelkkään illanviettoon, se onnistuu! Kerrothan siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Mukaan mahtuu 25 osallistujaa, joten ilmoittaudu mukaan pian!

Ohjelma
16:30-17:15 opastettu kierros ONE MAN SHOW -näyttelyyn
17:15-19 pientä purtavaa ja juotavaa, Kumulan kuulumiset ja rentoa tutustumista

Jaa sivu: