Liity jäseneksi

Kumulan vuosikokoukset

Aika: 21.11. klo 10.00 alkaen
Paikka: Verkossa, Teams-sovelluksen kautta

Ilmoittaudu mukaan tästä 16.11. mennessä

Kuntien asiantuntijat – KUMULA ry:n vuosikokoukset järjestetään 21.11.2020. Koronavirustilanteen takia kokoukset järjestetään etäkokouksina. Aiemmin keväällä kokoontumisrajoitusten takia yhdistyksen kevätkokousasiat siirrettiin käsiteltäväksi syyskokouksen yhteyteen, joten kokouspäivänä käsitellään sekä kevätkokousasiat että syyskokousasiat. Kokouskutsu postitetaan kaikille jäsenille ensi viikon aikana.  
  
Yhdistyksen säännöt eivät suoraan salli etäkokousta, mutta koronatilanteesta johtuva yhteisölain poikkeus mahdollistaa etäkokouksen  tästä huolimatta.   

Yhdistyslaissa tarkoitettu kokoustila on Akavan Erityisalojen toimistolla Helsingin Maistraatinportissa. Kokouspäivän aikana käsitellään sääntömääräiset kokousasiat ja äänestetään henkilövalinnoista luottamustehtäviin. Äänestykseen osallistuminen on mahdollista kokoukseen ilmoittautuneilla eVaali -palvelun avulla.   
  
Kokouksiin osallistutaan Teams-sovelluksen kautta. Osallistumista varten ei tarvitse omaa Teams-sovellusta tai tunnuksia, vaan linkin avulla osallistuminen tapahtuu suoraan selaimen kautta. Äänestäminen kokouksessa tapahtuu matkapuhelimella.  
  
Ilmoittautuminen on avoinna 16.11. asti. Lähetämme ilmoittautuneille linkin kokoukseen, osallistumis- ja äänestysohjeet sekä kokousmateriaalit 16.11.   
  
Muistathan myös, että haku luottamustehtäviin on avoinna 25.10. asti!  Haemme nyt puheenjohtajaa ja neljää hallituksen varsinaista ja neljää varajäsentä mukaan Kumulan toimintaan 2021-2022. Lisäksi haemme Kumulan edustajia Akavan Erityisalojen neuvottelu- ja toimikuntiin. Katso lisätiedot ja hae täältä.  
  
Lämpimästi tervetuloa!  
  

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Jussi Näri (jussi.nari@kumula.fi, 0400 816 284). 

Jaa sivu: