Liity jäseneksi

Johtajuusseminaari 2021 - Johtaminen uudessa normaalissa

Aika: 11.2. klo 14-17
Paikka: Verkossa (Youtube-kanavalla)

Tervetuloa johtajuusseminaariin kuulemaan ajankohtaisia puheenvuoroja johtamisen haasteista ja onnistumisista koronapandemian keskellä – ja tulevaisuudessa. Johtajuusseminaari on vuosittain järjestettävä tapahtuma, joka kokoaa yhteen esihenkilöinä ja johtajina työskentelevät sekä aiheesta kiinnostuneet pohtimaan modernia johtamista 2020-luvulla. Vuoden 2021 seminaari järjestetään etänä.  

Teemana vuoden 2021 seminaarissa on johtaminen uudessa normaalissa. Pandemia tuli varoittamatta ja yllättäen ja mullisti arkemme sekä työelämän. Mikä tekee nyt työstä merkityksellistä ja motivoivaa, ja miten johtaa merkitystä poikkeuksellisten aikojen keskellä? Miten tukea organisaatiota kun arki vaatii sopeutumista jatkuviin muutoksiin epävarmassa tilanteessa? Entä miten uusi normaali vaikuttaa johtamiskulttuurin myös tulevaisuudessa? 

Aiheesta puhumassa:

  • Yrittäjä, organisaatiopsykologi, kirjailija Jaakko Sahimaa: Johda työn merkityksellisyyttä
  • Ruisrockin vastaava tuottaja Piia Lääveri: Johtamista epämääräisten näkymien keskellä
  • Helsingin Sanomien päätoimittaja Kaius Niemi: puheenvuoron aihe julkaistaan myöhemmin

Seminaari pidetään Youtubessa 11.2.2021 klo 14-17. Huomaathan, että tapahtuman keskusteluun voi osallistua vain kirjautumalla Youtubeen Google-tilin tunnuksilla. Ohjelma tarkentuu tammikuun aikana.  

Seminaarin tarjoavat Kuntien asiantuntijat - Kumula ry, Museoalan ammattiliitto MAL ry, Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti ry, AitoHSO ry, Specia - Asiantuntijat ja esihenkilöt ry sekä Taide ja kulttuurialan ammattijärjestö Taku ry.  

Seminaari on avoin ja maksuton Kumulan jäsenille. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 8.2.2021.

Ilmoittaudu seminaariin tästä! 

Jaa sivu: