Liity jäseneksi

Johda itseäsi ja tee parempia päätöksiä työssä ja vapaa-ajalla - webinaari

Kun tarjolla on rajaton määrä ideoita ja ehdotuksia, itsensä johtaminen muodostuu entistä tärkeämmäksi. Se on taito, jota tarvitaan sekä työ-, että yksityiselämässä päivittäin. Webinaarissa ratkaisukeskeinen valmentaja Annele Aarni-Wiklund antaa konkreettisia keinoja oman ajattelun ja tapojen uudelleen suuntaamiseen.

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella!

Johda itseäsi ja tee parempia päätöksiä työssä ja vapaa-ajalla

Aika:
17.9. klo 18-19
Paikka: Webinaari

Kahden webinaarin sarjassa perehdymme itsensä johtamiseen ja oman arvon tunnistamiseen. Webinaarit ovat itsenäisiä kokonaisuuksia, mutta tukevat toinen toisiaan.

Moni päivittäinen päätös tapahtuu automaattisesti ja huomaamatta. Joidenkin asioiden päättämiseen käytetään huomattavan paljon aikaa. Kun tarjolla on rajaton määrä ideoita ja ehdotuksia, itsensä johtaminen muodostuu entistä tärkeämmäksi – taito, jota tarvitaan niin työ- kuin yksityiselämässä päivittäin.

Itsensä johtaminen on merkittävää jokaiselle ihmiselle riippumatta elämäntilanteesta tai tehtävänimikkeestä organisaatiossa. Kun on tietoinen omista rajoistaan ja päätöstensä taustoista, on helpompi tehdä valintoja ja ratkaisuja niin ihmissuhteissa, työssä kuin vapaa-ajalla.

Webinaarissa käymme läpi kognitiivisen kolmion ulottuvuudet, ja pohdimme sen pohjalta mm.:

– Miksi itseään pitäisi johtaa?
– Miten omaa itseä johdetaan?
– Ajattelun suuntaamista
– Tavoitteiden asettamista

Saat webinaarista itsellesi ajattelun aihetta, pääset pohtimaan asioita omasta näkökulmastasi ja miettimään, miten voisit itse ottaa ensimmäisen askeleen tietoisempaan itsesi johtamiseen.

Kouluttaja Annele Aarni-Wiklund on Life Coach, Systeeminen Business Coach ja NLP Trainer. Hän on Suomen Coaching-yhdistyksen puheenjohtaja. Annele valmentaa ihmisiä yksilötapaamisissa yksityis- ja työelämän aihepiireistä sekä yksilöitä, tiimejä ja ryhmiä organisaatioissa. 

”Jokaisella ihmisellä on oikeus olla oma itsensä, voida hyvin henkisesti ja fyysisesti ja elää omannäköistä elämää”, on Annelen motto. ”Valmentaminen, coachaus, avaa ihmisen ajattelua, ja jokaisessa tapaamisessa syntyy oivalluksia, jotka vaikuttavat valmennettavan ihmisen elämään, ja edistävät hyvinvointia ja elämänhallintaa”, kertoo Annele.

www.anneleaarniwiklund.fi , LinkedInissä: https://www.linkedin.com/in/anneleaarniwiklund/ Twitterissä: @AnneleAarni

 

Jaa sivu: