Liity jäseneksi

Itseohjautuvuus käytännössä: Ketterän johtamisen kompassi osa 2

Webinaarisarjan toisessa osassa perehdymme oppivaan organisaatioon ja kulttuurimuutokseen. Kouluttajana sertifioitu agile coach.

Puhutaanko työpaikallasi itseohjautuvista tiimeistä? Mietitkö, miten itseohjautuvia tiimejä voisi käytännössä johtaa? Tai johdatko ehkä vaativaa asiantuntijatiimiä ja kaipaatko työkaluja tiimisi johtamiseen?

Tämä webinaarisarja esittelee uuden johtajuuden kompassin, konkreettisen suunnannäyttäjän johtajalle tai esihenkilölle alati muuttuvaan ympäristöön. Koulutuksesta saat johdatuksen inspiroivien tavoitteiden asettamiselle, itseohjautuvien tiimien fasilitointiin sekä vinkkejä siihen, kuinka johtaa kulttuurimuutosta.

  • Johtajan kompassi koostuu neljästä osa-alueesta: tavoitteiden asettamisesta & asiakasarvosta, itseohjaavuuden fasilitoinnista, oppivasta organisaatiosta ja tapojen & kulttuurin muutoksesta.
  • Tässä webinaarisarjan toisessa osassa perehdymme oppivaan organisaatioon ja tapojen ja kulttuurin muutokseen.
  • Webinaari sopii johtamistyötä tekevien ja esihenkilöiden lisäksi myös kaikille johtajuudesta kiinnostuneille, opiskelijoille tai heille, jotka haluavat perehtyä ketterän (agilen) johtamisen perusteisiin.

Jos et ehtinyt osallistua webinaarisarjan aiempaan osaan 21.2., voit pyytää tallenteen meiltä (hanna.harrison@kumula.fi).

Kouluttajana webinaarissa toimii Tea Miettinen (MSc). Tea on sertifioitu Agile Coach, Lean Team coach sekä Professional Scrum Master ja Professional Product Owner. Johtajuus ja johtajuuden muutos ketterässä organisaatiossa Tean eritysosaamista. Tea onkin toiminut (ketterän) johdon valmentajana Hollannissa ja Suomessa.

Jaa sivu: