Liity jäseneksi

Hyvä johtaja - pomoverkosto: Esihenkilön resilienssin kehittäminen

Aika: 28.1. klo 09-11
Paikka: Verkossa, Zoomin kautta

Supersuositun Pomoverkoston ensimmäinen tapaaminen vuodelle 2021 - tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Resilienssillä tarkoitetaan henkistä kapasiteettia, joka auttaa jaksamaan erityisesti muutostilanteissa. Työelämän muuttuessa yhä hektisemmäksi,on moni korkean stressin ja kuormituksen alla. Etenkin esihenkilöiden työnkuva on muuttunut tai muuttumassa, ja myös vallitseva pandemiatilanne haastaa esihenkilöasemassa olevien työtä. Valmennuksen tavoitteena on antaa konkreettisia neuvoja ja välineitä ja käydä yhteistä keskustelua siitä, miten kehittää oma resilienssiään ja onnistua työssään uupumatta.

Valmennuksen aikana käydään läpi:

  • Resilienssin vahvistamisen peruspilarit
  • Miten huolehtia omasta palautumisesta
  • Miten säädellä omia tunteita erityisesti kriisitilanteissa
  • Miten esihenkilön kuormittuminen voi vaikuttaa henkilöstöjohtamisen taitoihin?
  • Oman stressinsietokyvyn kehittäminen

Ilmoittautuminen sulkeutuu 20.1.2021 tai tilaisuuden tullessa täyteen, sen jälkeen voit ilmoittautua vielä jonoon. Mukaan mahtuu seitsemän Kumulan jäsentä, joten varaathan paikkasi pian!

Työskenteletkö kunnassa tai kirjastossa johtavassa asemassa tai esihenkilönä? Kiinnostavatko sparraus ja ajankohtaiset teemat esihenkilötyöhön liittyen? Ilmoittaudu pomoverkoston tapaamiseen! Verkoston tapaamisista saat välineitä esihenkilötyön haasteiden selättämiseen ja uusien näkökulmien löytämiseen lyhyiden alustuksien sekä ohjattujen vertaiskeskusteluiden kautta.

Jaa sivu: