Edunvalvonta

Haluamme että työpaikallasi voidaan hyvin. Hyvään arkeen työpaikallasi kuuluu koulutustasi ja työsi vaativuutta vastaava palkka sekä työehdot, jotka tekevät päivittäisen elämän sujuvaksi. Saat sinulle kuuluvan loman, sinulle kuuluvat palkankorotukset ja sovitut edut.

Me Kumulassa teemme työtä, että nämä myös toteutuvat kohdallasi. Haluamme olla tukenasi muuttuvassa kuntatyössä ja haluamme työelämän olevan rakennettu sellaisille periaatteille, että jaksat hyvin.

Oikeudenmukaisuus työmarkkinoilla ei ole kuitenkaan lisääntynyt ja valitettavasti joudumme jatkuvasti puuttumaan esimerkiksi palkkausta ja vuosilomia koskeviin ongelmiin. Siksi me olemme olemassa. Huolehtimassa sinusta, jos asiat työpaikallasi ei suju kuten pitäisi. Kaikki laki- ja asiamiehemme ovat käytössäsi kun tarvitset apua. Meillä on vankka osaaminen juuri kuntasektorin vaativista edunvalvontatehtävistä ja ongelmatilanteiden ratkomisesta.

Sen lisäksi, että olemme vahvasti läsnä jäsentemme arjessa, edistämme jäsentemme palkkauksen kehittymistä olemalla aktiivisesti mukana työehtosopimusneuvotteluissa.

Takaisin ylös
© 2018 Kumula